Thursday, July 18, 2013

Kova Burcunda Satürnyen Dolunay




Hepinize Selam;

22 Temmuz pazartesi günü  Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunayın başrol oyunucusu Satürn olacak. Çünkü gökyüzünde T-Kare dediğimiz özel bir açı oluşacak. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder, otorite figürlerle bu dolunay zamanı gerginliklerin olması olasıdır, kısıtlanmış, yalnız, melankolik ve depresif hissetmeye eğilimli olabilir. Engellerle savaşmak durumunda kalabiliriz. Girişimlerimizde engellerle karşılaşabiliriz.  

Dolunay Kova burcunda gerçekleşeceğinden dolayı yeniliklerle karşılaşabiliriz. Yeni icatlar, bilim ve teknolojide yeni gelişmeler, özellikle maddenin hali ile ilgili, elektronlarla ilgili gelişmeler olabilir bunlar.
Dolunay zamanı, kalabalık gruplar içinde bireyselliğimizi koruyabiliriz. Olaylara karşı daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşabiliriz.

Özgürlük ihtiyacı daha fazla artabilir, özgürlük temaları daha sık bir şekilde vurgulanabilir.

Kalabalık gruplarla beraber hareket etmekten çok daha fazla keyif alabiliriz

Geleceğe yönelik önemli adımlar atılabilir, devrimci, yenlikçi, sistem değiştiren hareketler, olaylar gözlemlenebilir

Kendini insanlığa, insan sağlığına, insanın gelişimine adayan hatta bilim adamlarına ilişkin önemli haberler çıkabilir.

Fikirleri ile ön planda olan, fikirleri ile savaşan kişiler ön plana çıkabilir

Yabancı gök cisimleri, uzaylılarla ilgili haberlere çok daha fazla rastlayabiliriz

Özellikle bu dolunay zamanı astrologlar yine ön planda olabilecek, yalnız işin içinde Satürn olduğundan dolayı, astrologların keyfini kaçıracak durumlarda söz konusu olabilir.

Bu dolunay zamanı, sık sık uzaylı haberlerine rastlayabiliriz.

Kova burcu vücutta;  Baldırlar, epifiz bezi, bacaklar, bilekler, trombositleri yönetmektedir. Bacak damarlarında ortaya çıkan rahatsızlıklar, dolaşım sorunları, kramplar, kasılmalar, kanda pıhtılaşma sorunları, bilek burkulmaları gibi rahatsızlıklar ortaya çıkarmaktadır. Dolunay zamanı bunlara dikkat edilmesinde yarar vardır.
Kova; eylemci,  asi, başkaldırıya işaret etmektedir, bu dolunay zamanı sonu zararla bitebilecek ya da çabuk basıtırılabilecek (Satürn) eylemlere işaret edebilir. Bu eylemler Kova (Hava) havacılıkla ilgili olabilirde … ama sonucu pek tatminkar değil.
Ya da burada ki Satürn en kötücül etkisi ile uçak kazalarına neden olabilir.

Kova; delilikle dahilik arasında ince çizgisi olan bir burçtur, bu yüzden dolunay zamanı kim deli kim akıllı ayırt etmek zor olabilir.

Türkiye açısından inceleyecek olur isek eğer;


Dolunay Türkiye’nin 8. Evinde meydana gelecektir. 8. Ev politik astrolojiye göre; ölüm, cenaze işleri, morg, yabancı hisse senedi ve tahviller, sermaye, vergi, sigorta şirketleri, ülkenin emekli kesimi, emekli maaşları, sosyal güvenlik kurumu, rakip yabancı ülkelerin mali durumu, ülkenin borçları ile ilgili bölüme işaret etmektedir. Dolunay Türkiye’nin Güneş’i ile sert görünümde Mars ile uyumlu kontakta olacaktır… Cinsellk, taciz, tecavüz.. vb konulara ilişkin yeni olaylar söz konusu olabilir. Mars ile olan kontağı özellikle muhalefetin olumlu çıkışlarına işaret edebilir veya mantıklı ekonomik önergelerine.

Dolunay, Ülkenin borç, faiz, ekonomi anlamında negatif etkileme potansiyeli yüksektir, ekonomide zor zamanlar diyebiliriz, çünkü başrol Satürn, bir silkelenin kendinize gelin demek için çırpınmakta. Satürn’ün olduğu yerde daralma, kısıtlanma vardır, ödemeler konusunda krizsel durumlar söz konusu olabilir.
Emekli sandığı ve SSK maaşları ile ilgili yeni düzenlemeler söz konusu, ama pek tatminkar olmayabilir.
8. alan ölümle ilişkilendirildiğinden dolayı, önemli mevki statü sahibi erkek figürlerin ölüm haberlerine rastlayabiliriz, bu iş adamları,politikacılar,sanat camisasından olabilir.

Burçlar üzerinde ki etkisini Cumartesi günü okuyabileceksiniz…



No comments:

Post a Comment