Sunday, October 31, 2010

Yükselen Koç-Kasım

Merhaba arkadaşlar;

Nasılsınız? Ben hayatımda olmadığım kadar tembel ve sürekli yemek düşünen bir haldeyim. Sürekli acıkıyorum ve hiçbir şey yapmak istemiyorum, bu hiçbir şey yapmak istemezken de inanılmaz yoruluyorum. Kabul ediyorum kötü bir başlangıçtı ama şu an ki gerçekliğim bundan ibaret. Venüs’ün geri gidişini dibine vura vura yaşıyorum kısacası? Çevremde ki insanları gözlemliyorum, soruyorum neler yaşadınız, nasıl hissediyorsunuz diye? 3 aşağı 5 yukarı benden pekte farklı değiller. Ama 20 kasımda bu eziyet sona erecek, bu yüzden umutluyum. Kasım bana sorarsanız harika bir ay, havanın gidişatı dışında. Yağmurlar normalin üstünde seyredebilir. Fakat gezegensel olarak baktığımızda gökyüzü kendini toparlamaya başlıyor, geri giden gezegenler artık ileri gitmeye başlıyor, Plüton etrafa ateş saçmayı bırakıyor. Tıkanan yollar açılıyor, gecikmeler olağan hızına ulaşıyor, kaybedilenler bulunuyor, bozulan ilişkiler düzelmeye başlıyor ve daha bir çok bilumum olay. Şimdi bu ay sizleri neler bekliyor bakalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Kasım

Venüs r (Akrep) Sextile Pluton (Oğlak)

İlişkiler, ortaklıklarla ilgili maddi düzeni ilgilendiren konularda destekleyici etkiler var fakat sizlerinde bununla ilgili çaba göstermesi lazım. Çünkü bu öyle büyük bir şans olayı değil ama çaba sarf ederseniz kazançlı çıkacağınız bir durum. Venüs hala 8. evinizde geri gittiğinden dolayı, finansal olarak krizlerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda bir durgunlaşma, işlerinde bir yavaşlama olabilir. Ama 20 kasım itibari ile ile her şey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Aslında biraz karmaşık bir gün. Zihnimiz dağınık ve odaklanma ile ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Bir şeyler öğrenmek için harika zamanlar. İletişim kanallarınız oldukça açık, fikirlerinizi çok daha akıcı bir şekilde ifade edebileceksiniz. Fakat özellikle sosyal çevreniz, arkadaş çevreniz ile ilgili bazı dedikodulara kulak misafiri olabilirsiniz. Bazı gizli kalmış, saklanmış durumlar açığa çıkabilir. Bir şeyler öğrenmek için ideal fakat iş derdinizi anlatmaya geldiğinde kendinizi yeterince ifade edemeyebilir, zorlanabilirsiniz. Kelimeler ağzınıza adeta yapmışmış çıkmak istemiyor gibi olabilir. Bugünlerde uzak yerlerden olumlu mesajlar, haberler, mailler alabilirsiniz.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Önce Venüsün geri giderek Terazi burcuna geçişinden bahsetmek istiyorum çünkü Terazi karşıt burcunuz ve sizin için oldukça önemli. 20 Kasıma kadar Venüs 7. evinizde geri gidecek. Önce güzel haber, fnansal krizlerden, maddi olarak zorlanmalar, miras gibi konularda çıkan sorunlar bir süreliğine rafa kaldırılıyor. En azından bu konularla ilgili yaşadığınız gecikmeler ortadan kalkıyor. Şimdi Venüs’ün gerilemesini, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler alanında yaşamaya başlıyorsunuz. Venüs kendi yönettiği Terazi burcunda olacağından dolayı artık daha güçlü. Göz ardı edilen sorunların konuşulma zamanı, partnerinizle veya ortağınızla birbirinizi yanlış anlayabilir veya değerlendirebilirsiniz. Önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklar için 20 kasım ve sonrası çok daha uygun bir zemin bulabileceksiniz. Eski ilişkiler, eski sevgililer kafanızı, ilişkinizi karıştırabilir. Zaman zaman kıskançlıklar, kaprislerle ilgili durumlar ortaya çıkabilir. Anlayışlı olma zamanı.

Yeni aya gelecek olur isek; 8. evinizde yeni ay gerçekleşiyor. Hali hazırda Venüs’te 8. evinizden çıkmışken artık maddi olarak toparlanma zamanı. Beklediğiniz kredinize onay alabilir,kredi için başvurabilir, geciken ödemeler düzene girebilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumunda iyileşme gözlemleyebilirsiniz.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Oldukça orijinal ve yaratıcı fikirlerin havada uçuşacağı zamanlar. Farklı, alternatif para kazanma yollarını deneyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Neptün bir jenerasyon gezegeni olduğundan dolayı onun etkilerini bir Venüs, Merkür gibi bir anda veya çabucak hissetmezsiniz. Neptün 11. evinizde oldukça uzun zamandır geri gidiyordu, sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, işten kazandığını gelirler evinde. Bu konularla ilgili zaman zaman gerçekleri algılamakta zorlanmış, netlik kazanmayan konularla uğraşmış, hedefleri tutturmakta zorlanmış olabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde özellikle manevi anlamda güvenle ilgili ciddi bir takım sorunlarla uğraşmış olabilirsiniz. Kaos dönemi en azından sona eriyor. Yıkılan köprüleri tekrar yavaştan kurabilirsiniz. Manevi anlamda daha kolay destek bulabilir, yaratıcı çalışmalarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür yay burcunda aslında rahat ettiği bir noktada değildir. Zihinsel olarak özellikle konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Oldukça yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir fakat aynı anda bir çok şeye odaklanmaya çalışmaktan dağılma riskiniz var. Yurt dışı, seyahatler, eğitim ile ilgili konularda önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. İnternetle ilgili yeni bir projeyle ilgilenebilirsiniz veya satışla ilgili. Fakat dediğim gibi önemli olan zihninizin toparlanması ve organize olmanız. Yurt dışı ile bağlantılı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bu iyi bir haber. İş ve kariyerle ilgili süregelen tıkanıklık, güç çekişmeleri bir süreliğine rafa kaldırılıyor. Çok fazla ön plana çıkmak için çaba sarfetmiş fakat yeterince ilgi göremediyseniz veya takdir edilmediyseniz artık kendinizi çok daha rahat gösterebileceksiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bu da harika günlerden bir tanesi. Jüpiter her ne kadar geri gidiyor olsa da size şans ve kısmet getirecektir. Özellikle finansal anlamda beklediğiniz, arzu ettiğiniz haberleri almanız çok daha kolay olacak. Yine yurt dışı ile bağlantılı işlerden yana şansınız açılıyor. Aşk konuları ile ilgili yaraların çok daha kolay sarıldığı bir dönem. Sağlıkla ilgili konularda da olumlu gelişmeler söz konusu.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Özellikle sosyal ilişkilerde zaman zaman hassas davranabilir, kırılgan olmaya çok müsait olacağınız zamanlar. Özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda şartlar çok belirgin olmayabilir. Karar vermekte zorlanabilir, kafanız karışabilir.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Hayatınızda bazı yenilikler için yer açmanın zamanı. Özellikle teknolojik anlamda yeni bir şeyler satın alabilirsiniz. Yeni bir cep telefonu, televizyon, laptop yeni olan neye ihtiyacınız var ise. Kendinizi daha bağımsız ve özgür hissedebilir, riskli macerelara atılabilirsiniz. Daha önce deneyimlemediğiniz şeyler şeyler yaşayabilirsiniz.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Altın değerinde bir gün. Fakat stresli ve gergin. Zihninizde binbir tane düşünce, yapılması gereken bir sürü şey var! Fakat önemli olan organize olmak. Çok hızlı ve ani hareketlerinizden dolayı sakarlıklara açıksınız. Spontane ve aşırı açık sözlü olmanızda dolayı kendinizi zor durumlara sokabilirsiniz dikkat edin. Olası sorunlara hızlı düşünerek seri bir şekilde çözümler bulabileceksiniz. Daha idealist olabilir, hedeflerinize ulaşmak için her zamankinden daha hızlı davranabilirsiniz.

Venüsün gerilemesi de nihayet sona eriyor. Buna en çok sevinen benim herhalde! Artık ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili şartlar çok daha belirgin. Fırsatları kaçırdım, aramız bozuldu..vb konularla üzülmeyin. Hepsi yavaş yavaş düzelmeye başlıyor. Yalnız iseniz kendinize çok daha kolay partner bulabileceksiniz.

Jüpiter uzunca bir süredir geri harekette idi. Artık o da yoluna kaldığı yerden düz olarak hareketine devam edecek. Özellikle sağlığınızla ilgili konularda size destek vermeye başlayacaktır.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda.

Maddi hayatınız mercek altında. Ayın başında başlattığınız işleri artık bitirme vakti. Hayalci olmak yerine ayaklarınızı özellikle maddi anlamda daha sağlam basmanız gerekiyor. Eğer şartlar çok net değil ise, riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, seyahatler, inançlar, idealler, yüksek eğitim, uzak akrabalar olacaktır. Yeni bir şeyler öğrenmeye başlayabilir, araştırabilir, geleceğe yönelik hedeflerinize ulaşmak için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Fazla dağılmamaya dikkat edin.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Ve bir engel daha hayatınızdan kalkıyor. Özellikle ilişkiler ve kariyerinize ait konularda yaşadığınız baskı sona eriyor. Sorumluluklarınız ve görevleriniz aynen devam edecek fakat artık engellerle ve kısıtlamalarla uğraşmanıza gerek kalmayacak

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Ay sonunda parasal konular yine gündeme geliyor. Başkalarına ait paralar, ödenmesi gereken faturalar, sigorta primleri harçlar, banka kredileri, eşinizin maddi durumu, mirasla ilgili konular. Venüs bu konularla ilgili daha önce bir takım sorunlar çıkarmış, bazı fırsatları kaçırmanıza neden olmuş ise, tekrar fırsatları yakalama, değerlendirme ve toparlama zamanı. Fakat kontrol mekanizmanız normalin üzerinde çalışır ise, sizi zor duruma sokabilir.

Gördüğünüz üzere, dopdolu bir ay. Hayatınızın her alanı inanılmaz işliyor. Hepinize muhteşem bir ay diliyorum.

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen Boğa-Kasım

Merhaba arkadaşlar;

Nasılsınız? Venüs geri gitmeye başladığından beri sürekli bir uyku ve tembellik hali ki sormayın gitsin bende. Ama buna rağmen her gün elimdeki proje ile uğraşıyor, burçların özelliklerini yazıyor bir taraftan da aylık yorumları yetiştirmeye çalışıyorum. Ama nasıl olduğunu siz bir de bana sorun. Ama genel anlamda keyfim yerinde. Hatta bugün bir enerji ile, evinde misafir olduğum çok yakın bir arkadaşımda oturdum yaprak sardım ve pişirdim. Öyle her zaman yapmam ama yaptığım zamanda her zaman çok güzel olmuştur, hiç sekmez! Kasım ayı toparlanma ve düzene girme ayı. Geri giden gezegenler ileri gitmeye başlayacak tabi bu etkiler daha çok ayın 2. yarısında devreye girecek. Sizin içinde önemli bu ay, yeni ay ve dolunay Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek. Ben lafı daha da fazla uzatmayayım, gün gün neler bekliyor bakalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler devrede. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber keyifli zamanlat geçirebilecek, önemli fikir alış-verişlerinde bulunabileceksiniz. İlişkilerden yana da şanslı zamanlar. Zihinsel anlamda yaratıcı olabileceğiniz zamanlar. Fakat odaklanma problemi yaşayabilir size söylenen bazı sözlere karşı alıngan yaklaşabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafa karışıklığı yaşayabilir, doğru düşünüp karar almakta zorlanabilirsiniz.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Bugün önemli bir gün, çünkü Venüs ilişkiler, ortaklıklar evinizden çıkıyor. Bu konularda bazı aksilikler, ilişkilerde sorunlar yaşamış, bazı korkularınızla, ilişkilerinizle yüzleşmiş olabilirsiniz. Kıskançlık ve kontrol duygusu yüzünden zor zamanlar geçirmiş olabilirsiniz. Bu süreç sona erdi fakat şimdi dikkatli olmanız gereken zaman sağlığınızla ilgili. Özellikle bel bölgesi, genital organlarla ilgili konularda. İş ve çalışma koşullarınızda zaman zaman ilişki kurduğunuz kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Politik olmalı ve orta yolu bulmaya çalışmalısınız.

Venüs ilişkiler evinizden çıkıyor ve akabinde yeni ay meydana geliyor. Bu harika bir haber! Tek başınıza haraket etmeniz biraz zor, yeni işlere başlamak için özellikle desteğe ve yardıma ihtiyacınız olacak, bu yardım ve desteği de bulabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz, bu yeni ay döneminde cinsel anlamda güçlü ve tutkulu biri hayatınıza girebilir. Hayatın gizemli, ökült yanları ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hislerinizin derinleşeceği ve kuvvetleneceği zamanlar.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Oldukça orijinal ve yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız bir gün. Özellikle arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden tanıdığınız kişilerle bazı ortak kararlar alabilir, uygulayabilirsiniz. Ani, beklenmedik, sürpriz haberlere, gelişmelere hazırlıklı olun. Yalnız Uranüs geri gittiğinden dolayı, fikirler birden ortaya atılabilir, büyük heyecan uyandırabilir fakat temeli çok sağlam olmayabilir. Bu yüzden dikkatli olun.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Uzunca bir süredir iş ve kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda belirsizliklerle uğraşmış olabilirsiniz. Temeli çok sağlam olmayan işler ve projelerle zaman kaybetmiş olabilir, hangi yöne nasıl gideceğinize dair şüpheler oluşmuş olabilir içinizde. Bu karmaşa ve kaos dönemi artık sona eriyor. Daha akla yatkın, zihiniz daha iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha net bir şekilde çalışmaya başlıyor.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

8. evinize giriş yapacak olan başkalarına ait kazançlar, eşinizin parası, ortaklıklardan elde edilen gelirlerle ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bu konularla ilgili önemli konuşmalar, yazışmalar ve haberler alabilirsiniz. Yalnız dağılmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle işiniz muhasebe, bankacılık, para idaresi ile ilgili bir iş ise, hesap hatalarına karşı dikkatli olmasınız.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Özellikle maddi anlamda üzerinizde yük oluşturan, engellemeler, kısıtlamalar üzerinizden yavaş yavaş kalkıyor. Yurt dışı, eğitim, yolculuklarla ilgili konularda ve sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, işten kazanılan gelirlerle ilgili daha olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bu harika bir gün! 5 yıldızlı. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü konuda güzel haberler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla çok daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla ortak aktivitelere katılabilir, bir araya gelebilirsiniz. Bunun yanı sıra, kazançlarınızın arttırmanın yollarını bulabilir, eşinizin, ortağınızın maddi hayatı ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Hayata karşı daha iyimser, pozitif yaklaşacağınız zamanlar.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Egosal anlamda çözülmelerin olacağı zamanlar. İş ve kariyer hayatınızla ilgili üzerinize rehavet, tembellik çökebilir, sizden istenilen performans ve başarıyı göstermekte zorlanabilirsiniz. Gerçekçi olmalı, somut gelişmelerle ilgilenmelisiniz, ayağı yere basmayan, sağlam olmayan veya şu an için plan aşamasında olan projeler yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Yine birkaç yıldızlı bir gün. Ani, beklenmedik şaşırtıcı gelişmelere hazır olun. Özellikle ilişkiler ve sosyal çevrenizle ilgili olaylarla ilgili. Arkadaşlarınızdan orijinal, beklenmedik, farklı, ilginç fikirler size ilham verebilir. Ortak projelere, işlere girişebilirsiniz. Destekler görmekte zorlanmayacaksınız.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Bu bir nevi kırılma noktası. Öncelikle Mars ve Merkür kavuşumundan bahsedelim. Bugün zihniniz her zamankinden çok daha hızlı ve işlek çalışabilir. Sorunlara çok rahat ve hızlı çözümler bulabilirsiniz. Özellikle zihniniz eşinizin, ortağınızın maddi durumu, başkalarına ait paralar, miras gibi konulara odaklı bir şekilde çalışabilir. Fakat zihinsel olarak odaklanmaya ve dağılmamaya dikkat edin. Aynı anda birkaç işi yapmak veya birkaç problemi çözemeye çalışmak zaman zaman zor olabilir. Sinirler gergin olabilir, kendinize maddi konularla ilgili aşırı yüklenmeyin. Stres seviyeniz aratabilir.

40 gündür geri giden Venüs artık direk hareketine dönüyor. Tembellik ve uyku evet güzeldi, hayatın sadece keyfi yanları ile de ilgilenmek ama bir yere kadar. Artık harekete geçme ve çalışma zamanı. Size kazanç sağlayacak iş görüşmeleri yapabilir, önemli bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ise her şey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor.

Uzunca bir süredir balık burcunda geri giden Jüpiter’de artık direk hareketine başlıyor. Bir süreliğine sosyalleşmekten kaçınmış olabilirsiniz, işten elde ettiğiniz gelirlerde özellikle ödemelerde bazı gecikmeler ve prüzler yaşamış olabilirsiniz, sürekli görüştüğünüz arkadaşlarınızla eskisi kadar sık görüşmemiş olabilirsiniz. Artık toparlanma sosyalleşme adına ipleri ele alma ve kazançları arttırma zamanı. Yolunuza engel olan, tıkanmaya yol açan şeyler yavaş yavaş ortadan kalkıyor.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda. Sextile Uranüs, Kare Neptün

Burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Ay başında başlattığınız işleri bitirme vakti. Yeni bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. Yalnız duygusal dünyanız biraz karışık olabilir bu dolunay zamanında. Hissettiğinizi sandığınız hisleri açıklamakta zorlanabilir, gerçek olmayabilirler. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gelişmelerin netlik kazanana kadar beklemekte yarar var.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular maddi konular olacaktır. Yalnız bu maddi konular direk sizinle alakalı olan durumlar değil, eşinizin veya ortağınızın maddi durumu olabilir, banka ile ilintili işler olabilir, krediler, vergiler, ödenmesi gereken sigorta primleri olabilir. Maddi olarak tek başınıza hareket etmeniz biraz zor gözüküyor.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Düşüncelerinizi, fikirlerinizi söylerken zaman zaman abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili aranızda maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Bu günler özellikle işin içinde para olan konularda iletişime geçerken sakin ve serin kanlı olmalısınız.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bu güne de bir yıldız koyun bakalım. Sağlığınızla ilgili özellikle sizi meşgul ve huzursuz eden gelişmeler yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Yurt dışı, yabancılarla ilişkilerle ilgili özellikle iş bağlantılı kontaklarda gerilimli süreç sona eriyor. Her şeyin çok daha kolay, bal börek olacağını söylemiyorum ama sizi iyice köşeye sıkıştıran koşulların ortadan kalkacağından bahsediyorum.

28 Kasım

Merkür (Yay) Kare Uranüs (Balık)

Asi, zorlayıcı, gerilimli zamanlar. Özellikle sosyal ilişkiler ve arkadaşlarınızla olan dialoglarınıza dikkat etmekte fayda var. Sinirle kalkan zararla oturur sözünü unutmamanız gerekiyor. İletişm, mesajlar, haberleşme konularında zorlayıcı günler.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

İşte dikkat edilmesi gereken bir gün daha. Kırıcı olmamaya dikkat etmeli, ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız, sosyal ilişkileriniz ve maddi konular bu gerginliğin ana hatlarını oluşturmakta. En son söylenmesi gerekeni ilk söylerseniz sonradan toparlamanız oldukça zorlaşabilir.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

İlişkiler mercek altında. Venüs geri giderken bozulan, kırılan ne var ise onarma zamanı. İlişkilerde daha yapıcı bir sahiplenme söz konusu. Yalnız olan Boğalar bu dönemde yalnız kalmaları biraz zor gözüküyor. Hayatınıza yeni birini alabilirsiniz. Tabii bu bir ortakta olabilir.

İşte boğa arkadaşlarım. Kasım ayı tablosu bu şekilde. Hepinize muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum. !

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen İkizler-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Koca bir gün pek suya sabuna dokunmadım desem yeridir. Hatta oturduğum koltuğun şeklini aldım diyebilirim. Bu aralar bu modaydım tam, oturduğum yerden bir şeyler yazayım, bakayım, araştırayım, okuyayım. Ama sanırım bu yazıyı yazdıktan sonra dışarı çıkıp bir kahve molası verip hava almaya çıkacağım. Yoksa ev beni iyice yutacak! Güzel bir aya giriş yapıyoruz, hatta belki senenin en güzel ayı. Ama meyvelerini daha çok aralık ayında yemeye başlayabiliriz. Önemli gezegen hareketleri mevcut. Geri gidişler bitiyor, canımızı sıkan yolumuzu tıkayan gecikmeler yaşatan şeyler ortadan kalkmaya başlıyor. Bu yüzden bu ay ki analizleri yazarken pek bir keyifliyim. Lafı daha fazla uzatmayayım, hadi sizde alın kahvenizi eline, yaslanın ve bu ay neler bekliyor keyifle okumaya başlayın.

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zekanızı çok daha rahat kullanabilir, ortaya atacağınız fikirlerle gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyum içinde olabilir, bilgi alış-verişlerinde bulunabilirsiniz. Bu günlerde iyi haberler gelebilir, çalıştığınız ortam, kariyerinizle ilgili. Yeni bir projenin haberini alabilir, yeni bir iş üzerine çalışabilirsiniz. Yaptığınız işte daha yaratıcı ve performansınız çok daha yüksek olabilir. Fakat düşünceleriniz, zihniniz dağınık olabilir. Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler ve akrabalarla ilgili duyacağınız sözlere, alacağınız haberlere pek aldırış etmeyin. Somut şeylere odaklanmaya çalışın.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Bir süredir Venüs 6. evinizde geri gidiyordu. Çalışma koşulları, sağlıkla ilgili zaman zaman can sıkıcı, tembel, iş ilişkilerin problemli bir dönem geçirmiş olabilirsiniz. Bir projenin veya işin haberi gelir ama o haberin arkası gelmez, eski sağlık sorunları gündeme gelmiş olabilir. Bu dönemi bir süreliğine geride bırakıyoruz artık çünkü Venüs Terazi burcuna yani 5. evinize geriliyor. 20 Kasıma kadar orada. Aşk ve çocuklarla ilgili, hobilerle ilgili, hayatın keyif verici yanları ve cinsellikle ilgili konularda etkiler yaratmaya başlayacak. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde birbirinizi anlamakta zaman zaman zorlanabilirsiniz, bir gidip bir geri gelen dengesiz aşklar yüzünden yorulabilirsiniz, beklenmedik bir an da kendinizi aniden bir çemberinin ortasında bulabilirsiniz fakat retro bittiği zaman birden büyünün ortadan kalktığına da şahit olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler 20 kasıma kadar beklemekte fayda var. Venüs 5. evde geri giderken, istenmeyen çocuklara vesile olduğu gibi, düşük ihtimalini de arttırmakta.

Tam 6. evinizden Venüs ayrılırken bir de yeni ay meydana gelecek. Bu iyi bir haber, iş ve çalışma koşullarında iyileşmeler görebilirsiniz. Yeni başlangıçlar, ilişkiler kurabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay döneminde birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kıskançlık duygusu girebilir, siz bir çok şeyi daha fazla kontrol etmekte isteyebilirsiniz. Sezgilerinizle birlikte yolunuzu kolayca bulabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu koşullar mevcut. Spora başlayabilirsiniz. Çok fazla çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Zihninizin oldukça aktif bir şekilde çalışacağı, özgün ve orijinal fikirlerle dolu olacağınız zamanlar. Özellikle iş ve kariyerle ilgili konularda. Zihninizde adeta şimşekler çakacak. Fakat Uranüs geri gittiğinden dolayı, fikirlerinizi savunurken özellikle sağlam temeller üzerine oturtmayı unutmayın.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Oldukça uzun süredir Neptün kova burcunda geri gidiyordu, sizlerin 9. evinde. Neptün gerilemesi kaosa, belirsizliğe, aslı astarı olmayan gelişmelere, tutarsız hayallere, hayal kırıklıklarına, çözülmelere sebep olabilir. Özellikle yurt dışı, yabancılarla ilişkilerde, eğitim, öğretim, hayatın anlamı, değer yargılarınızla ilgili konularda. Artık ileri gitmeye başlayarak bu konularda kendinizi toparlamaya başlayacak, daha somut şeyler üzerinden gitmeye başlayabilirsiniz. Gözden kaçırdıklarınız aklınıza gelerek farkındalığınız artabilir.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 7. evinize giriş yapıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar, yazılı iletişim, hukuksal konular hayatınıza önem kazanmaya başlıyor. Bu dönemde etrafınıza çok konuşan, iletişim yönü güçlü insanları çekebilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yalnız organize olmalı, dağılmamaya dikkat etmelisiniz. Eğer imzalamanız gereken bir sözleşme var ise, bütün maddeleri dikkatli okuyun, gözden kaçırmayın. Zaman zaman abartılı ve aceleci bir şekilde karşınızda ki insanla iletişime geçebilirsiniz. Bu süreç hem ortaklıklar hem de ikili ilişkilerde bol bol konuşma ve sorunları çözme zamanıdır. Karşınızda ki kişiler hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bir güzel gelişme daha size. Bir süredir maddi hayatınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, engellemeler, kısıtlanmalar, aşılması gereken zorluklarla uğraşmış olabilirsiniz. Bürokratik engeller, kurallar silsilesi, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar sona eriyor. Kendinizi içinde maddi konularında olduğu zorlayıcı bir değişim içinde hissetmiş olabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde bu sıkıntılar bir süreliğine de olsa sona eriyor. Eşinizin maddi durumu ve ailesi ile ilgili sorunlarda çözüme kavuşmaya başlayacaktır.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bu tarihide özellikle ajandanıza işaretleyin. Harika bir gün daha size! Güneş ve Jüpiter olumlu açıları her zaman iyi haberlerin, maddi olarak güzel gelişmelerin habercisidir. Çalışma ortamınız, kariyerinizle ilgili konular, sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler, destekleyici etkiler altındasınız. Eğer iş arıyor veya terfi bekliyorsanız bu gerçekleşebilir. Yeni bir, yeni bir pozisyon, yeni bir proje. Bunların hepsi mümkün.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Aslı astarı olmayan işler, söylentiler, projeler peşinde koşmak hayal kırıklığı yaratabilir. Kendinizi tembel ve çalışma isteğiniz çekilmiş hissedebilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle rutubetli nemli yerlerden kaçınmalı, zehirlenmelere karşı dikkatli olmalısınız.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Takviminizde bu günüde yuvarlak içine alabilirsiniz. Odaklanacağınız ve beklenmedik sürpriz gelişmelerin yaşanacağı konuların başında iş, kariyerle ilgili konular, birlikte çalıştığınız kişiler, çalıştığınız ortam, yakın çevrenizle ilgili konularda özellikle.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Bu da özel bir gün aslında. 2 tane önemli geri gidişin bitiş zamanı. Önce bunlardan bahsedelim. 40 gündür Venüs geri gidiyordu. Önce akrep burcunda sonra Terazi burcuna geçti. Şimdi bu geri gidip sona erdi. Şimdi toparlanma, ilişkileri iyileştirme zamanı. Çocuklarla olan ilişkilerde yaşadığınız sorunları, gözden kaçırdığınız detayları daha net görebilirsiniz. Bunu aynı şekilde aşk ilişkileriniz içinde de yapabilirsiniz.

Jüpiterinde 10. evinizde ki geri haraketi sona eriyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda bir süredir gelişmeler umduğunuzdan yavaş ve gecikmelerle dolu geçmiş olabilir. Bu süreç sona eriyor. Geciken durumlar normal hızına dönmeye başlıyor ve size engel gibi görünen zorluklar ortadan kalkıyor. Bunun yanı sıra, gözden kaçırdığınız detayları daha yakından inceleme fırsatı bulabileceksiniz.

7. evinizde Marsa ve Merkür kavuşumu var, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda agresif tutumdan, kavgacı iletişim halinden kaçınmak gerek. İlişkilerde ve ortaklıklarla ilgili konularda çözüm odaklı yaklaşabilir, sorunlara hızlı çözümler üretebilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

12. evinizde bir dolunay gerçekleşecek. İçinize kapanabilirsiniz. Bazı gelişmeler kontrolünüz altında olmayabilir, özellikle maddi hayatınızla ilgili konularda. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ruhsal anlamda kendinizi gergin, dağınık, huzursuz hissedebilirsiniz.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar ve hukuksal konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmenizin zor olacağı, karşınızda ki kişilerle birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Özellikle güçlü, yönetici, hayat enerjisi yüksek kişilerle beraber olabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeli, aynı anda bir çok farklı yerde olamazsınız. Bu yüzden ilişkilerinizi düzenlerken özellikle dağılmamaya ve organize olmaya dikkat etmelisiniz. İlişkilere, enerji, canlılık, hareket ve neşe geliyor.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Düşündüklerinizi ifade ederken zaman zaman fazla iyimser ve abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda ani, fevri çıkışlar sizi zor duruma sokabilir.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bir güzel gün daha. Gerçi bu ay genel anlamda güzel, ama özellikle sizi aşk, çocuklar, riskli aktivitelerle ilgili sizi sıkan, extra sorumluluk yükleyen, zorla değişime sürükleyen gelişmelerin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Özellikle maddi konularda yaşadığınız engeller, kredilerle ilgili sorunlar, yatırımlarınız ve eşinizin maddi durumuna ilişkin durumlarla ilgili gerginlik azalıyor.

28 Kasım

Merkür (Yay) Kare Uranüs (Balık)

Orijinal fikirler güzeldir fakat sağlam temellere dayananlar. İletişimde zaman zaman sorunlar, engeller, zihinsel anlamda gerginlik söz konusu. Söylemek veya ifade etmek istediğinizi 2 defa düşünmekte fayda var. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve kariyerinize ilişkin konularla ilgili.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Venüs’ün terazi burcunda ki seyri sona eriyor ve tekrar akrep burcuna geçiyor. İş ve çalışma koşullarınızda ki ilişkiler öne çıkıyor. Kuşkucu ve aşırı kontrolcü bir yapı size zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken bir dönem, özellikle genital organlarınıza. Daha çok çalışmanız gereken koşullar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen Yengeç-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün benim için oldukça yoğun ve yorucu bir gündü. Aslında yorucu olan kısmı malum İstanbul trafiği ve benim sevgili taksici arkadaşla yolu kaybetmem ve sokak sokak dolaşmam yüzünden oldu. Tabii ödediğim ücret gerekenin neredeyse 2 katı kadardı bu da ayrı bir konu. Uzun zamandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşımla görüştüm. İş hayatının kayıpları, ilişkilerin zaman zaman yarattığı psikolojik baskı üzerine uzun uzun konuştuk. Çok mutsuz, işinden, evliliğinden,eşinden. Ama yapabilecek bir şeyi olmadığını savunuyordu sürekli. Ne kadar acı! Zaten bu aralar kime selam versem bir dokun bin ah işit modunda herkes. Bu kadar mı mutsuz ve umutsuzus gerçekten? Bu konu üzerinden sayfalar dolusu yazı çıkar ama ben size farklı bir şeylerden bahsedeceğim, hemde birbirinden güzel haberler vererek. Kasım ayı aramızda kalsın harika bir ay! Şimdi detaylara geçelim;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Seyahat planları yapabilirsiniz, yurt dışı bağlantılı önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızdan da haber alabilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yaratıcı olacağınız zamanlar. Özellikle işiniz, sanat veya yaratıcılık gerektiren bir iş veya yazarlık, iletişimle ile ilgili bir iş ise bu zamanlar harika! Fakat özellikle maddi konularda riskli yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle yanlış duyumlar alıp, borsa gibi spekülatif araçlarla riske girmek için uygun bir zaman değil.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Venüs geri giderek 4. evinize girmiş bulunmakta. Hala geri harakette olduğundan yuva, aile ile ilgili konularda ilişkilerde zaman zaman gecikmeler, zorlanmalar yaşatabilir. Özellikle eviniz içinde büyük değişimler yapmayı planlıyorsanız 20 kasım ve sonrası zamanlarda çok daha uygun ortam ve şartlara sahip olabileceksiniz. Akrep burcunda ki yeni ay ise, aşk, çocuklar, hobileriniz ile ilgili konuları mercek altına alacak. Sürpriz, tutkulu, yoğun bir aşkı karşılayabilirsiniz, çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu yeni ay döneminde girişimde bulunabilirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde, özgün eserler verebilirsiniz. Bu yeni ay sizler için destekleyici bir etkisi var.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Hayata bakış açınız, idealleriniz, hedeflerinizle ilgili farklı yaklaşımları deneyimleyebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif ve yaratıcı zamanlar içinde olabilirsiniz. Farklı yatırım araçlarını deneyebilir, yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça başarılı olabilirsiniz. Aşk meşk konularında beklenmedik kişilerle beklenmedik irtibatlar içinde bulunabilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bakın bu da ayrı bir harika haber! Neptün uzun süredir 8. evinizde geri gidiyordu, özellikle finansal anlamda gerçekçi olmayan fikirler yüzünden zaman zaman zarar görmüş, krizlerle mücadele etmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın maddi kazançları ile ilgili net olmayan koşullar sizi yormuş olabilir. Özellikle finansal anlamda kaoslar, krizler, zaman zaman bunaltıcı, psikolojik olarak zorlandığınız, gerçeklerle yüzleşmekten korktuğunuz anlar olabilir. Şimdi bu geri gidiş sona eriyor, daha önce gözden kaçırdığınız detayları kolaylıkla yakalayabilirsiniz, krizlerin üstesinden çok daha kolay gelebilirsiniz, ani çözülmeler yerine neyi daha iyi yapabileceğinizi fark etmeye başlayabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumu ile ilgili de aynı koşullar söz konusu.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 6. evinize giriş yapıyor. Sağlık, çalışma koşullar ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili konularda etki etmeye başlayacak. Bu süreçte evinize yeni bir ev hayvanı almayı düşünebilirsiniz, belki 2 tane? Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda ki iletişim daha ön plana çıkacak gibi görünüyor. Yeni bir proje ile ilgili zihinsel olarak oldukça aktif ve üretken bir sürece girebilirsiniz. Çalışma şeklinizde iletişim araçlarıyla çok daha içli dışlı olabilirsiniz. Fakat zihinsel anlamda yorgunluğa ve strese dikkat. Psikosomatik rahatsızlıklara uğraşabilirsiniz. Dinlenmeyi unutmamalısınız.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Takviminizde bu tarihe de bir not düşün bence. Bir süredir ilişkilerinizde süre gelen gerginlik sona ermeye başlıyor. Hukuksal konularla ilgili yaşadığınız stresli ve mücadeleci süreçte aynı şekilde sonlanmaya başlıyor. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı yeniden şekillendirmek zorunda kalmış olabilir fakat bu şekillendirme sürecinde zaman zaman zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, konular, dış ticaret, ithalat-ihracat işleri ile ilgileniyorsanız, özellikle bu konularla ilgili finansal açıdan zorlayıcı koşullar ortadan yavaş yavaş kalkıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek uğruna zaman zaman baskın ve zorlayıcı bir tutum sergilemiş olabilirsiniz fakat bu günden sonra bu konularla ilgili gelişmeler çok daha rahat akmaya başlayacak.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Her ne kadar Jüpiter geri gitse de bence harika bir gün daha. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda sürpriz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz her ne kadar mesafe olarak size uzak olsa da bir gönül macerasına atılabilirsiniz. Çocuklarınız var ise, çocuğunuzun aşk hayatı hakkında bilgiler edinebilirsiniz veya bir hamile haberi alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, hayata bakış açınızı değiştirecek önemli kişilerle önemli ilişkiler kurabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla zevk ve keyif alacağınız zamanlar.Hobilerinize daha fazla zamanda ayırabilirsiniz. Yeni bir hobi öğrenmek için bir kursa yazılabilir, bir eğitim döneminin kapılarını arayalayabilirsiniz. Eskiden yarım bıraktığınız bir eğitimi de tamamlamak için gayet güzel koşullar mevcut.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Riskli yatırımlardan uzak durmalı, ayağı yere basmayan sağlam olmayan işlere girişmemelisiniz. Gücünüzü ve otoriterinizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili işlerde gerçeklikten çok uzaklaşmamalı.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

İşaretlenmesi gereken bir gün daha size! Yıldırım aşkları, beklenmedik hamilelik çocuk haberleri, oldukça orijinal ve özgün hobiler, beklenmedik seyahatler, eğitimler. Hayatınıza daha çok keyif katacak sürpriz, aniden oluşan gelişmelere hazırlıklı olun.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Öncelikle biten geri gidişlerden bahsetmek istiyorum. Çünkü çok önemli, Venüs 40 gündür geri gidiyordu ve artık bu geri gidiş sona erdi. Artık toparlanma, bozulan, kaybolan ne varsa düzeltme zamanı. Kaçırdığınızı sandığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizi düzenleme, toparlama adına artık daha uygun zamanlar söz konusu. Evinizde yapmayı düşündüğünüz değişikliklere artık başlayabilirsiniz. Uzun bir süre Venüs geri gitmeyecek.

Jüpiter ise 9. evinizde geri gidiyordu ve bu geri gidiş sona erdi. Yabancılarla ilişkiler, idealleriniz, hukuksal konular, yüksek eğitim, inançlarınızla ilgili konularda zaman zaman zorlayıcı, gelişmelerin gecikmeli olduğu süreç sona eriyor. İdeallerinize ulaşmanız çok daha kolay ve rahat olacak, yurt dışı ile ilgili işlerinizde açılma, maddi anlamda da özellikle ticaret işiyle uğraşanlar güzel koşullarla karşılaşabilirler.

Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde dikkat edilmesi gereken bir gün. Kendinizi stres altında hissedebilir, ani çıkışlarınız, fevri tepkiler ile birlikte çalıştığınız kişiler arasında problem yaşayabilirsiniz. Özellikle sinirsel hastalıklara dikkat. İş konularında zihininiz her zamankinden çok daha işlek olabilir.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Arkadaşlıklar, sosyal çevre, işten kazandığınız gelirlerinizle ilgili konular dolunayın ana konusu. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bir organizasyona katılabilir eğlenceli ve keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızda sürpriz haberler alabilirsiniz, özellikle yurt dışında yaşayan sizden mesafe olarak uzak olan kişilerden. Yalnız parasal konularla ilgili endişeli, gergin kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Duygularınız karışık olabilir.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay içinde odaklanacağınız konular sağlığınız, iş ve çalışma koşulları ve evcil hayvanlar. Her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekeceği koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız uğraştığınız çalıştığınız koşullarda dağılmamaya, konsantre olmaya özen göstermelisiniz. Bunca çalışma içinde kendinize zaman ayırmayı ve sağlığınıza özen göstermeyi unutmamalısınız.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

İletişimle ilgili konularda aşırı iyimser ve zaman zaman abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken zamanlar. Şartları fazla zorlamamalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bir güzel gün daha. 2 kötücülün birlikteliği sona eriyor. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir süredir kendinizi baskı altında, zoraki bir değişim süreci içinde uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu süreç sona eriyor, evet hayatınızın bu konuları ile ilgili bir revizyona yine gidebilirsiniz ama bu sefer bunu yaparken güç ve kısıtlayıcı koşullar olmadan.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

Sakin olmalıi ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalı, kazalara, çarpmalara, sakarlıklara karşı da dikkatli olmasınız. Ani ve fevri çıkışlar zarar görmenize neden olabilir. Serin kanlılığınızı korumak bu süreçte önemli olacaktır.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Daha yaratıcı olabileceğiniz, hayattan daha fazla zevk alabileceğiniz, cinsel hayatınızın ateşleneceği, libidonuzun artacağı bir süreç başlıyor. Gizli ilişkiler kayıplara neden olabilir dikkat etmeli, hobiler, çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hepinize muhteşem bir ay diliyorum!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen Aslan-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Nasılsınız, keyifleri nasıl? 1 haftadır çok sevdiğim bir arkadaşımın evinde kalıyorum değişiklik olsun diye. Tebdili mekanda ferahlık vardır diye boşuna dememişler. Bu değişiklik iyi geldi bana. Birazdan hem arkadaşım hem de sevgilim gelecek ve geleneksel rakı+balık gecesine hazırlıklar başlanacak. Ben gündüzden meze olsun diye 1 tencere yaprak sardım pişirdim. Kısacası değmeyin keyfime modundayım. Kasım ayı da aynı şekilde gayet keyifli ve güzel günlerin yoğunlukta olduğu bir ay. Geri giden gezegenler ileri gitmeye başlayacak, sert görünümler son bulacak. Daha fazla uzatmadan kasım ayı detaylarına birlikte bakalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Eğer işiniz danışmanlık, emlak danışmanlığı, başkalarının malını veya parasını idare edebileceğiniz bir işe sahipseniz bu günler sizin içim harika zamanlar. Yeni müşterilerle tanışabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Tabii ki illa bu iş alanlarında çalışmak zorunda değilsiniz, eviniz içinde elektronik aletlerde değişiklikler yapabilir, yenilerini alabilirsiniz. Aile içinde geçmişe ait bazı konular gündeme gelebilir, konuşmak için uygun ortam ve zemin oluşabilir. Diğer bir ihtimal ise, evinizde bir eğitime başlayabilirsiniz. Tabii Jüpiter hala geri gittiğinden dolayı bazı gecikmelerde söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili birbirinizi yanlış anlama, yanlış değerlendirme ve objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Önemli sözleşmeler ve anlaşmalar için birkaç gün beklemek yerinde olacaktır.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Öncelikte Venüs’ten bahsetmek istiyorum. Bir süredir Venüs geri gitmekte. İlişkilerde zaman zaman sorunlar, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili gecikmeler, engellenmelerle karşılaşmış olabilirsiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, iş tam çözülme aşamasına veya anlaşma aşamasına gelmişken son anda bir sorun çıkmış olabilir, bu etkiler bir süreliğine de olsa erteleniyor. Venüs 4. evinizden 3. evinize giriş yapıyor ve 20 kasıma kadar da burada yer alacak. 3. evinizde geri gidecek olan Venüs, özellikle yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkileri mercek altına alabilir. Tabii yakın çevreden kastım komşularınızda işin içinde. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin önemli anlaşmalar sözleşmeler gündeme gelebilir. Venüs 4. evinizden çıktıktan sonra Akrep burcunda yeni ay meydana geliyor. Yeni ayları genel olarak severim, yeni başlangıçlar, büyütmek ilerletmek istediğiniz şeyler için ideal zamanlardır. Ev, yuva, aile ile ilgili konular bu yeni ayın odak konusu olacak. Geleceğe yönelik planlar yapabilir ve yeni aydan sonra uygulamaya koyabilirsiniz. Veya kariyerinize ilişkin planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle maddi anlamda ay sonuna doğru gelişmeler bekleyebilirsiniz.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Zihninizin adeta deli gibi çalışacağı bir gün. Müthiş yaratıcı fikirler zihinizde uçuşabilir. Beklenmedik gelişmelere, sürpriz haberlere hazırlıklı olun. Özelikle finansal anlamda ki gelişmeler söz konusu olabilir. Beklenmedik sürpriz bir müşteri haberi, umudunuzu kestiğiniz kredinizin onaylanması, almayı mümkün görmediğiniz bir borç…vb

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bu da harika bir gün. Uzunca bir süredir Neptün kova burcunda geri gidiyordu. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili sizi zaman zaman zor duruma sokmuş, gerçekçi olmakta zorlanmış, birlikte olduğunuz kişi ile zaman zaman duygusal anlamda karmaşa be kaos içine düşmüş olabilirsiniz. Neptünün geri gitmesi, belirsizlikleri getirir. Özellikle ortaklıklar, hukuksal konular ve ilişkilerle ilgili zihniniz dağınık ve belirsizliklerle dolu olmuş olabilir ama artık bu süreç sona eriyor. Belirsizlik ve kaos perdesi yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Önümüzde ki günlerde bunların etkilerini daha net görebilirsiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda iletişim yeteneklerinizi kullanmanın sırası geldi. Hayattan belki de daha çok konuşarak, yazarak, iletişim yeteneklerinizi kullanarak keyif almaya başlayacaksınız. Çocuk sahibi olanlar özellikle çocukları ile ilgli önemli mevzuları konuşmak için uygun ortam ve fırsatı yakalayabilirler.. Evli çiftler çocuk yapmak için düşünüp karar verebilirler. Kendinizi daha heyecanlı ve zihinsel açıdan daha aktif hissedeceğiniz zamanlar. Aşk ve flört hayatında da hareketlilik söz konusu.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bu da aynı şekilde harika bir gün. Önemli bir engellenme ve zorluklar getiren açı ortadan kalkıyor. Öncelikle çok çalışıp, çok emek harcayıp az kazanıp ve zaman zaman da umutsuzluğa düşmenize neden olan süreç ortadan kalkıyor. Sağlığınızla ilgili sorunlara çok daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Son bir yılda çalışma şeklinizde, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde hayatınızda önemli değişiklikler olmuş olabilir, bazı şeyleri zor yoldan deneyimlemek zorunda kalmış olabilirsiniz. İşiniz nispeten artık daha kolay. Eğer iş ve çalışma şeklinizde bir şeyleri değiştirmek isterseniz en azından bunu zor yolla yapmayacaksınız. Özellikle finansal anlamda yaşadığınız krizler hissedilir derecede azalmış olacak.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Elinize hemen bir kalem alıp, takvimde bugünü işaretleyebilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından çok daha kolay yararlanabileceksiniz, eşinizin maddi durumunda gözle görülür bir iyileşme söz konusu olabilir. Finansal anlamda şans ve destek sizden yana. Özellikle alım-satım işleri, ticaretle uğraşanlar, serbest meslek sahiplerinin kazançlı olacağı zamanlar. Kendinizi daha keyifli hissedeceğiniz, hayattan daha çok keyif alacağınız zamanlar. Yuva, aile konularında da şans sizden yana.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Biraz sakat bir gün. İlişkilerde, ortaklıklarda hayal kırıklığı yaşanması muhtemel. En iyi ihtimalle ego çözüleceğinden dolayı anlatmak istediğinizi, ifade etmek istediğinizi net olarak anlatamayabilir, kendinizi net olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Güneş sizin yönetici gezegeniniz olduğundan, bir çözülme, birkaç günlük buhran, tembellik söz konusu.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Güzel bir gün daha! Yine finansal konular, kazançlarla ilgili. Krediniz onaylanabilir, uzun zamandır elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir mülkünüz aniden alıcı bulabilir, hiç bilmediğiniz mısırda ki bir amcanızdan size miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Son söylediğim elbette işin şakası, fakat Uranüs’ün böyle bir etkisi de vardır, beklenmedik, ani, sürprizler yapan ve insanı şaşırtan. Ve bu başkalarına ait finansal kaynaklardan sizinde yararlanabileceğinize işaret ettiği gibi, eşinizin finansal durumunda da beklenmedik sürpriz gelişmeler olabilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Oldukça hareketli bir gün daha. Öncelikle spor kazalarına, düşmelere, çarpmalara, yanıklara dikkatli olmalısınız. Bugün biraz sinirli, agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Zihinsel anlamda gerginlik söz konusu. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda. Riskli aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Ve harika haber! 40 gündür geri giden Venüs artık dağıttıklarını toplamak adına ileri haraket etmeye başlıyor. Fırsatlarla tekrar karşılaşabilir, bozulan ilişkilerinizi onarabilir, mesleki anlamda daha rahat haraket edebilirsiniz.

Ve evet bir güzel haber daha size! 8. evinizde bir süredir geri haraket eden Jüpiter artık o da ileri haraketine başlıyor. Finansal anlamda sizi zorlayan, engelleyen, gecikmelere sebebiyet veren koşullar ortadan yavaş yavaş kalkıyor.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Bu dolunay biraz gergin. Özellikle duygusal ve manevi anlamda karışık, belirsiz olabilirsiniz. Bu etkilier özellikle iş ve kariyerinizi ilişkin konularla ilgili olabilir. Yine ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yanılsamalar ve belirsizlikler canınızı sıkabilir. Önemli bir işi sonlandırabilirsiniz. Maddi olarak şanslı zamanlar.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar ve hayatın keyifli yanları, riskli aktiviteler ve spor olacak. Bu ay spora başlamak için uygun koşullar olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızda, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız destekleyici etkiler söz konusu. Hayatın eğlenceli ve keyifli yanları ile daha çok ilgilenebileceksiniz.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Abartılı davranışlardan kaçınmalı, özellikle maddi anlamda riskli aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Yapabileceğinizden daha fazla yükümlülük altına girmekten kaçının.Ve tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Güzel bir gün daha. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çok daha kolay çözüm bulabileceğiniz, hayatınızda bürokratik bir takım engellerin ortadan kalkacağı, iş ve çalışma koşullarınızda ki sizi kısan, engelleyen, yoran şartlar ortadan kalkmaya başlıyor. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili problemlere de daha kolay ve akılcı çözümler bulabileceksiniz. Aynı şekilde eğitimle ilgili konulara da.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

Spor sakatlanmalarına dikkat, tepkileriniz zaman zaman abartışı ve fevri olabilir, ani çıkışlar zarar görmenize sebep olabilir. Finansal açıdan risk almak için pek uygun zamanlar değil. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Aşk ilişkilerinde ve çocuklarla ilişkilerde gerginliklerden kaçınmalı.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Venüs tekrar akrep burcuna giriş yapıyor. Evinizi artık güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Boya, badana, yeni eşyalar aklınıza ne geliyorsa Venüs bu konularda size destek verecektir. Evinize, farklı, orijinal eşyalar alabilirsiniz. Daha sık ailenizle bir araya gelebilirsiniz.

Hepinize muhteşem bir ay diliyorum!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen Başak-Kasım

Merhaba arkadaşlar;

Nasılsınız? Ben mi? Dürüst olmak gerekirse pek iyi değilim. Rezil bir migren ağrısı tuttu ki düşman başına vermesin o derece! Ama şu an yapacağım bir şey yok, başa gelen ağrı çekilirmiş. Size kısaca bu aydan bahsedeyim, bu ayı toparlanma, engellerin ortadan kalkması, gecikmelerin son bulması olarak değerlendirebilirsiniz. Bir çok geri giden gezegen artık ileri gitmeye başlayacak, önemli keskin, sert açılar nispeten son bulacak. Ayın sonuna geldiğinizde artık daha rahat nefes alabileceksiniz. Şimdi çok fazla uzatmadan bu ayın detaylarına göz atalım;

Verilen tarihleri +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, teklifler gündeme gelebilir. Kendinizi ilişki kurduğunuz kişilerle, ortaklarınızla ve eşinizle birlikte iken çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Eğer işiniz hukuk veya ticaret alanında bir iş ise şans sizden yana. Yeni bir eğitim sürecine başlamak .için adım atabilirsiniz. Yalnız birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde hassas ve alıngan davranabilirsiniz. Dağınık ve koordine olmakta zorlanabilirsiniz iş çevrenizde. Sağlığınıza dikkat özellikle psikosomatik rahatsızlıklara.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

3. evinizde bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni bir eğitime başlama, yakın çevrenizle bir araya gelme, kısa yolculuklar, iletişimle ilgili konular bu yeni ayın ilgileneceği konular. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi anlayacak, onları daha da sahiplenebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı kendinizi yazı ile çok daha rahat ifade edebilirsiniz, bir internet sitesi veya blog açabilir, yayın evinizi arayıp yeni bir kitaba başladığınızın haberini verebilirsiniz. Bu yeni ay genel anlamda olumlu etkilere sahip.

Venüs bir süredir 3. evinizde akrep burcunda geri gidiyordu, şimdi terazi burcuna yani 2. evinize giriş yapacak. Özellikle ikili ilişkilerinizde paranın ana konusu olduğu durumlarda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Gereksiz harcamalar içinde bulabilirsiniz kendinizi veya finansal anlamda yeni ortaklıklar kurabileceğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 20 kasıma kadar beklemekte fayda var. Çok sevdiğiniz bir giysinizin üzerine beklenmedik bir şey dökülebilir veya değer verdiğiniz bir eşyanız kaybolabilir, halbuki gözünüzün önündedir. 20 kasıma kadar olan süreçte, hem finansal anlamda hemde sahip olduğunuz eşyalarla ilgili zaman zaman gecikmeler, karmaşalar, sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli bir eşyanız bu retro döneminde ortaya çıkabilir.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Harika bir gün! Zihniniz deli filek misali proje üstüne proje üretebilir, birbirinden orijinal fikirler ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa işler konusunda beklenmedik sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Eğer ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda sorun yaşıyor iseniz, bu günlerde oldukça özgün fikirlerle sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Yeni ortaklık teklifleri gelebilir, hukuksal konulardan yana hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Uzun süredir Neptün Kova burcunda geri gidiyordu. Birlikte çalıştığınız iş yaptığınız kişilerle zaman zaman netleşme problemi yaşamış olabilirsiniz. Genel anlamda çalışma ortamınızda bir belirsizlik, muallaklık hüküm sürmüş olabilir, hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Zaman zaman gecikmeler, yanlış anlamalar yüzünden çıkan tatsızlıklar yaşanmış olabilir. Sağlığınızla ilgili özellikle baldır, bacaklar, bilekleriniz, dolaşım sisteminizle ilgili sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu günden sonra bu zararlı etkilere artık daha az açık olacaksınız. İçinizde ki iş ve çalışma ortamınıza ilişkin tereddüt, korku ve endişe duygularından arınmaya başlayabileceksiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkürün yay burcuna geçiş yaptığı bu süreçte aile içi iletişim çok daha ön plana çıkabilir, aile içinde önemli konular gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik neler yapmak istediğinize dair planlar yapabilirsiniz. Eğer aileniz ile yaşıyorsanız, çocukluk döneminiz hakkında bu dönem çok daha fazla konuşulmaya başlanabilir. Ailenizden ayrı yaşıyor iseniz, aranızda ki iletişim bu dönemlerde daha spontan olabilir. Yeni bir gayrimenkul fikri aklınızı çelebilir, araştırma yapabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Özellikle aşk, çocuklar, ortaklıklar, ilişkilerle ilgili, riskli aktivitelerle ilgili şartların fazla zorlandığı, maddi açıdan sizi yoran, üzerinizde tahaküm kuran şartlar ortadan yavaş yavaş kalkıyor. Üzerinizde özellikle çocuk ve evlilik baskısı yapılmış olabilir veya yatırımlarınızı değerlendirme noktasında her kafadan oldukça fazla sesin çıktığı yoğun, yorucu bir dönemi arkanızda bırakıyorsunuz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Eğitimi ortaklıklar, ilişkiler, ortaklaşa işlerle ilgili konularda şans sizden yana adeta. Düşündüklerinizi çok daha kolay bir şekilde ifade edebilir, kardeşlerinizle veya yakın çevrenizden kişilerle ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Kendinizi oldukça keyifli hissedebilir, yakın çevrenize karşı oldukça cömert yaklaşabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle evlilik ile ilgili konuşabilir, evlenmeye karar verebilir, hazırlıklar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirecek size yeni ufuklar açacak bir eğitim sürecine de başlayabilirsiniz.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Öncelikle sağlığa dikkat, bünyenizin zayıf olabileceği zamanlar, özellikle salgın hastalıklara. İş ve çalışma ortamınızda hayal kırıklıkları yaşanabilir, çok fazla çalıştığınızı ama hak ettiğinizi tam olarak alamadığınızı düşünebilirsiniz, terfi beklerken sizin yerinize bir başkası terfi almış olabilir. Kendinizi belirsiz ve bulanık bir ortamda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Unutmayın bu etkiler geçici.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Hayatınıza yenilikler katabileceğiniz, ilişkilerinizde ortaklıklarınızda farklı bakış açıları yakalayabileceğiniz, yaratıcı ve spontan davranışlar içinde olacağınız amanlar. Özellikle, matematik, teknoloji, bilimsel konularla ilgili bir işiniz var ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Zihninizin hızlı çalışacağı, çabuk düşünüp çabuk karar verebileceğiniz, tartışmacı, zaman zaman ani çıkışlar gösterebileceğiniz günler. Özellikle yuva, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili. Odaklanma problemi yaşayabilir, aynı anda birden çok şey ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz evinizin içinde ve bu stres yaratabilir.

Ve 20 kasım günü Venüs gerilemesi de sona eriyor. Finansal anlamda size zorluk çıkaran, ilişkilerde problem yaratan koşullar hızla düzelmeye başlıyor.

Jüpiter gerilemesi de sona eriyor. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, hukuksal konularda yaşadığınız gecikmeler, sürüncemede kalan işler, finansal yavaşlıklarla, engeller yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. İlişkilerinizde ki ve ortaklıklarınızda ki problemleri çok daha rahat aşabilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

9. evinizde dolunay gerçekleşiyor. Seyahatler, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim konuları bu dolunayın merceği altında. Ay başında başladığınız işleri artık toparlama ve bitirme vakti. Yalnız bu dolunay döneminde biraz hassas ve alıngan olabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilir, önemli hatırı sayılır kişilerden destekler alabilirsiniz. Yurt dışında okumak için yaptığınız başvurunun cevabını alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak konuları yuva, yerleşim, aile, gayrimenkul konuları olacaktır. Bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alım-satım, taşınma, yer değiştirme, evinizin içinde tadilat, dekorasyon işleri ile ilgilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirlemek için harika zamanlar.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Özellikle finansal anlamda uzunca bir süredir sizi kısıtlayan, değişime zorlayan, engeller yaratan, baskı yaratan koşullar hayatınızdan yavaş yavaş uzaklaşıyor.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum.!!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)

Yükselen Terazi-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Dışarıda çılgın bir yağmur var. Şu sıralar dışarı çıkmayı düşünenler sanırım dalış takımları ile ancak sokakta yürüyebilirler. Tabii bu yağmurda yürümek gerekiyorsa illa! Günüm genel anlamda keyifli geçti, akşam üstü sevgilim geldi, gri havaları pek sevmez hemen modu düşer, içi kararır yine öyle bir moda idi Birlikte yemek yaptık, yedik birlikte Event diye izlediğimiz bir dizi var onu izledik. Dizinin garip bir gerilimi var, uzaydan gelen insan formunda ki insanlar, devlet onları alıkoymuş, onların liderleri, dışarıda onları kurtarmak için uğraşan birileri, siyasi-politik olaylar, kaybolan aniden beliren uçaklar falan. Kısacası sardı bizi izliyoruz düzenli olarak. Biliyorum biliyorum bu kısımlar aslında sizi pek enterese etmiyor siz Kasım ayında kasım kasım kasılacak mıyız yoksa rahat nefes alabileceğimiz anlar olacak mı onu merak ediyorsunuz. Başlayalım o halde;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Biraz komplike bir gün, eğer aklınızı doğru kullanırsanız kazançlarınızı arttırmanın yolunu rahatlıkla bulabilirsiniz aslında. Eğer işiniz iletişimle ilgili bir sektörden para kazanmayı sağlıyorsa bu günler sizlerin extra şanslı zamanları. Tabii illa iletişim sektöründe olmanız şart değil, genel anlamda finansal konularda akıl alabileceğiniz, kolay destek bulabileceğiniz, ticarette başaralı olabileceğiniz zamanlar. Fakat riskli yatırımlardan özellikle uzak durmakta fayda var. Aklınız karışabilir, hesap hatalarına düşebilir, doğru sandığınız yatırım araçlarının aslında doğru olmadıklarını sonradan anlayabilirsiniz.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Venüs yaklaşık 26 gündür finans evinizde geri gidiyordu, iyi yanları ödenmesi gereken borçlar ödenmiş olabilir, kaybettiğiniz değerli eşyalarınızı bulmuş olabilirsiniz. Ama süregelen finansal konularda yavaşlama, gecikmeler gerçekleşmiş olabilir. Özellikle başkalarına ait finansal kaynaklarla ilgili prüzlerle uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Venüs artık kendi yönettiği ve sizin burcunuz olan Terazi burcuna geçiş yapıyor. 20 Kasıma kadar özellikle ilişkiler, fiziki görünüm, ortaklıklar, sağlık konuları mercek altında. Üzerinize bir rehavet çökebilir, haraket etmekte, sabahları uyanmakta zorlanabilirsiniz, dış görünümünüzle ilgili operasyonlarınızı ertelemenizde fayda var. Eski ilişkiler, flörtler gündeme gelebilir, hali hazırda olan ilişkilerde ivme yakalamak zaman zaman zor olabilir.

Venüs’ün 2. evinizi terk edişi ile beraber bir yeni ay gerçekleşecek finans evinizde. Yeni kazanç kaynakları ile karşılaşabilir, kazançlarınızı arttırmanın yolunu arayabilirsiniz, yalnız bunları yaparken gizlilik içinde, kimseye bir şey hissetirmeden yapabilirsiniz. Yine alış-verişler söz konusu. Özellikle eskitilmiş, antika, tarih kokan, gizemli sayılabilecek objelere çekilebilirsiniz.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

İş ve çalışma koşullarınızla ilgili orijinal, ilgi çekici, dikkat uyandırıcı fikirleriniz ile göz doldurabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön planda, paranın kokusunu çok rahat alabilirsiniz, orijinal para kazanma yollarını deneyebilir, farklı projelerde görev almaya başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi çok daha rahat idare edebileceksiniz. Paranızı ilginç teknolojik aletlere yatırabilir, evinizi bir ev hayvanı ile neşelendirebilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bir süredir aşk hayatınız inişli çıkışlı, bohem, muallak, belirsizliklerle dolu, depresif ne kadar arıza tip var ise hayatınıza mıknatıs gibi çekmiş olabilirsiniz. Özellikle alkol gibi keyif verici maddelerin tüketimi artmış olabilir, hayatın keyifli yanlarından çok bohem ve belirsiz yanları ile daha çok içe içe olmuş olabilirsiniz. İstemsiz hamilelikler, cinsel ilişkilerde problemler, isteksizlikler, çocuklarla ilişkilerde problemler yaşamış olabilirsiniz. Eğer işiniz sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir iş ise, bu dönem oldukça özgün eserler ortaya çıkarmış olabilirsiniz. Şimdi Neptün geri gitmesi sona eriyor, muallaklıklar, belirsizlikler nispeten ortadan kalkıyor, Aslında işin özü şu, Neptün olaylara bir tül perde arkasından bakmanızı sağlar net değildir ama gerilediği dönemde tül değil olaylara güneşlik arkasından bakmaya çalışırsınız. Daha da zorlanırsınız. Artık o güneşlik ortadan kalkıyor.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

İletişim yeteneklerinizi, zekanızı finansal konular için kullandınız, şimdi eğitim, yolculuklar ve yakın çevre ilişkilerinize geldi Her zamankinden daha meraklı, araştırmacı, sorgulayan, inceleyen, irdeleyen biri olabilirsiniz. Yalnız yayın dağınık bir enerjisi vardır, düşüncelerinizi, iletişimle ilgili eylemlerinizi zaman zaman organize etmekte zorlanabilir dağılabilirsiniz. Keyifli yolculuklar, yakın çevre ile daha sık bir araya gelme, spontane ilişkiler kurma, yeni şeyler öğrenme araştırma, yeni bir eğitim sürecine girme, internet ve teknoloji ile ilgili işlere yoğunlaşma, yazı yazma ve bunu paylaşmak adına keyifli bir süreç

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

İş-ev arasında ki gerginlik sona eriyor. Sizi değişime zorlayan, şartlarınızı zorlaştıran, yuva, aile, yerleşimle ilgili sıkıntı veren süreç sona eriyor. Eğer bu süreçte değişime direnme yolunu seçtiyseniz işiniz biraz daha zor olmuş olabilir. Artık rahat nefes alma zamanı. Özellikle ayın 15inden sonra bu etkileri çok daha rahat hissedebilirsiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

İşte bomba bir gün! Kesinlikle takvimlerinize en koyu kalemlerinizle işaretleyin. Öncelikle finansal anlamda sürprizler, genişlemeler, kazancınızı arttırmada atılacak adımlar, şans sizden yana. Yeni finans kaynakları elde edebilirsiniz, elinizdeki kaynakları büyütmenin, genişletmenin yollarını bulabilirsiniz. Tabii çok fazla harcamada yapmanız gereken özellikle gereğinden fazla harcamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Akıyorken kovanızı doldurun ama dikkat edin kovanızın dibi delik olmasın!

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Bugün riskli bir gün. Özellikle yatırımlarınızı, finansal konularınızı değerlendirirken objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları, beklenmedik davranışlar görebilirsiniz. Parayı idare etmekte zorlanabilir, savurgan olabilir, ihtiyaçlarınızı belirleme konusunda kafanız karışabilir. Gereksiz ne varsa almak için tam zamanı!

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Bu ay resmen Napolyon gibisiniz para para para ! finans konularında zaman zaman abartılı davranışlar içine girebilirsiniz. Alışılmadık tuhaf şeylere yatırım yapabilir, harcamalarınızı ve kazançlarınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik ani sürpriz kazançlar kapınızı çalabilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Hızlı, etkin,aktif bir zihin yapısı. Yakın çevrenize karşı beklenmedik, sert ani çıkışlar yapabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye oldukça açık olacaksınız. İletişim yeteneklerinizi çok daha seri ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

40 gündür geri giden Venüs artık ileri gitmeye başlıyor ve rahat bir nefes almanızı sağlıyor. 1. evinizde geri giden Venüs, özellikle ilişkiler alanında yarattığı bir tahribat var ise, düzeltmek için kolları sıvamaya başlıyor. Bu günden sonra fiziki görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz, hayattan daha çok keyif alabilir, daha çok sosyalleşebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Yalnız dikkat kilo almaya oldukça müsait zamanlar.

Jüpiter uzun süredir 6. evinizde geri gidiyordu, sağlığınız, iş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda zaman zaman gecikmeler, engellemeler yaşamış olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara daha çok düşkün olmuş, özellikle ayaklarınız, ayak bileklerinizle ilgili bazı rahatsızlıklar ortaya çıkmış olabilir, iş ilişkilerinde zaman zaman iyi niyetiniz suistimal edilmiş veya siz abartı iyi niyetli bir tutum sergilemiş, kendinizden çok fedakarlık etmiş olabilirsiniz. Şimdi biraz toparlanma zamanı. Beklentilerinizi yüksek tutmadan, beklediğiniz terfi için haberler alabilirsiniz. Özellikle hizmet sektöründe çalışanlar bu iyi etkilere çok daha açıklar.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda.

Başkalarına ait finansal kaynaklar, banka kredileri, ödemeler, burslar, vergiler, kredi kartları dolunayın merceği altında. Kredi için başvurabilir veya sonucunu alabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile yakından ilgilenebilir, ortağınızla para meseleleri ve kazançlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dolunay zamanı biraz hassas ve kırılgan bir yapıda olabilirsiniz, özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda. Riskli yatırım araçlarında uzak durmakta fayda var, özellikle önünüzü net göremiyorsanız finansal girişimlerden uzak durmalı.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, yakın çevreniz, iletişim, eğitim, seyahatler, kardeşlerinizle ilgili konular olacaktır. Zaman zaman birden fazla konu ile aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ardı ardına seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevrenize karşı daha neşeli, iyimser bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Aşırı iyi niyetli, abartılı konuşmalar, sözler, hareketler, yakın çevreniz ile sıkı iletişim, seyahatler, unutkanlık, zaman zaman patavatsızca çıkışlar bu günlerin anahtar kelimeleri.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Özellikle kişiliğinizi, ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularla ilgili yaşadığınız baskı, göstermek zorunda kaldığınız aşırı çaba, yaşamak zorunda kaldığınız değişim süreci sona eriyor. Kendinizi nispeten daha kolay ifade edebileceğiniz, üzerinizde güç kuran şeyler ortadan kalkıyor.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)