Sunday, March 31, 2013

Nisan Ayı Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Nisan Ayı

10 Nisan’da burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay özel ve güçlü bir yeni ay olacak çünkü Güneş; hem Merkür hem de Uranüs ile birlikte olacak. Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz beklenmedik, ani gelişen olaylar silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir. Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz. 14 Nisan’da Merkür burcunuza giriş yapacak ve 1 Mayıs'a kadar size her türlü bilgi, iletişim, anlaşma, sözleşme ile ilgili konularda destekler sağlayacaktır. İletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Merkür sayesinde, daha çok okuyabilir, araştırabilir, hayatınızda iletişim ve teknoloji ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni iletişim aletleri satın alabilir, sözleşme, imza gerektiren durumlar ön plana çıkabilir. 21 Nisanda; Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber odak noktanız finansal konular olmaya başlayacak. Evet artık özgürce yeni başlangıçlar, atılımlar yapabilir, ilişkiler kurabilir, sözleşmeler imzalayabilir, elektronik aletler alabilirsiniz. Önümüzde ki 1 ay boyunca Boğa burcunda harkeet edecek olan Güneş sayesinde, bütçenizi daha çok nasıl genişletebileceğinizi, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacak belki de birikimlerinizi değerlendirmek adına atılımlar yapacaksınız. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Primler, ödemeler, burslar, nafaka, banka kredileri ile ilgili konularda tutulmadan nasibini alacağa benziyor. Tutulma zamanında ya yüklü miktarlarda borç altına girebilir ya da önemli bir borcu sonlandırabilirsiniz. Tutulma esnasında Ay; Mars ile sert bir görünüm oluşturacak ama Satürn ile olumlu kontakta olacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler, stresli durumlar, minik tartışmalar oluşabilir. Hatta bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilirde. Ama sizler daha para kazanma odaklı olabilecek hatta tek başınıza değil, ortak çalışmalar sayesinde gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek; bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi aslında Nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak destek alabilir, check-uptan geçmeniz veya bir uzman ile görüşmeniz gerekebilir. Bu hafta sezgiler fora sizde! Özellikle bol bol rüya görebilirsiniz, rüyalarınız sizleri etkileyecek özel semboller içerebilir. Ve bu yeni ayın bir olası etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık birdenbire çok daha net bir şekilde görebilir, olaylara farklı pencerelerden bakabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte sizlerin dönemi başlamış oluyor. Yeni girişimler, hedeflere ilerleme, harekete geçme, hayatınızda yeni bir şeyler katmak için uygun zamanlar. Bu yeni başlangıçlarınız özellikle finansal anlamda size olumlu geri dönüşleri olacak, spot ışıkları sizin üzerinizde! Dikkatleri rahatlıkla üzerinize toplayabileceksiniz.  25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek. İlişkiler için tamam mı devam mı? sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, hem özel hem de i önemli iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Özellikle ikili ilişkilerde para, finans ile ilgili konular büyük gerginlikler yaratabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Nisan Ayı;

10 Nisan’daise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek; Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orijinal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dâhil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden  irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bu yeni ayın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! 20 Nisan itibari ile Güneş’in boğa burcuna geçişi bu hızlı ve aksiyon dolu geçirdiğiniz son 2-3 ayın acısını çıkartmanız adına dinlenmek için harika fırsatlar bulabileceksiniz. Önümüzde ki 1 ay hayatınızda ki gelişmeleri ağırdan almak, yavaş hareket etmek, içe kapanmak ideal olacaktır. Bu dönem biraz daha içinize dönerek kendinizi tartabilir, ne yöne doğru gittiğiniz konusunda öz eleştiri yapabilirsiniz.Ego ve kimliğiniz hayatınızda 2. plana itilebilir.  Tabi bir diğer olası etkisi de tembelliğe biraz daha prim vermek ve uyku düzeninizi bozmakta olabilir. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, bu daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili kendiliğinden gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. İşin içinde Uranüs olduğundan çok farklı, sıra dışı bir iş teklifi, proje teklifi de alabilirsiniz. Ama her halükarda bu yeni ay size iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda başarı getirecektir! 20 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odak noktanız sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dahil olduğunu sosyal gruplar olacak. Daha hareketli, yardımlaşmanın esas olduğu bir süreç olacak sizler için.Kimliğinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Yengeç burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslararası ilişkiler, ithalat-ihracat vb. konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr. çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için. 20 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki ay odak noktanız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Kendinizi, kimliğinizi bu konularda çok daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş arıyor iseniz bu bir aylık süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine üstlerle ilişkiler, onlardan destek almak çok daha kolay olacaktır. Hareketleriniz ve tavırlarınızda göz önünde olacaksınız. Çalışanlar ise terfi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak, özellikle iş hayatınıza ilişkin konular için kadınlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Yine keyifli seminerlere katılabilirsiniz. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat.


Başak ve Yükselen Başak;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Elinizde, sürpriz, beklenmedik havadan bir miktar para da geçebilir, bu önümüzde ki 10 günlük süreci dikkatlice gözlemlemenizi öneririm. Özellikle finansal açıdan. 20 Nisan’da Güneş’in boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, seyahatler, eğitim, seminer, tanıtım, reklam, pazarlama ile ilgili konular olacaktır. Bu bir aylık süreçte konumunda iyi, bilgili ve güçlü kişilerden önemli ve güzel destekler alabilirsiniz. Algılarınız açılabilir, rüyalarınız haber verici nitelikte olabilir. Felsefe, din gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bu bir ay hayatınıza yeni bilgiler katma, yeni bir şeyler öğrenmek için oldukça ideal olarak gözükmekte. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. 

Terazi ve Yükselen Terazi;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre. Ani ilişkiler başlayabilir, aniden bitebilir, sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar birden boşanmanın eşiğine gelebilir, bu yeni ay biraz ilginç. 20 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçecek ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız ve kendinizi ortaya koyacağınız konular finans, ödemeler, primler, krediler, burslar, alacak verecekler, banka, muhasebe ile ilgili konular olmaya başlayacaktır. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Çok hızlı, etkin ve süper yoğun bir  çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr., halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dâhil edebilir. Genel anlamda güzel olmakla beraber sağlıkla ilgili konular açıkçası benim bir parça kafamı karıştırdı. 20 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay odaklanacağınız konular, partneriniz ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular olacaktır. Bazılarını söz, nişan, evlilik için adım atabilir, önemli ortaklıklar kurmak için teklifler alabilirsiniz. Yalnız olanlar için aslında şanslı bir süreç gibi gözükmekte. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Yay  ve Yükselen Yay;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren sanat vb. konularla yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek. Fakat! Eğer bir partneriniz yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, randevulaşabilirsiniz. Ya da yıldırım hızı ile yaşamınıza çat diye biri girebilir! 20 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma koşullarınız, sağlığınızı ve günlük işlerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş arayanlar bu dönem türlü görüşmelere gidebilirler, sağlıkları ile ilgili bir check-uptan geçebilirler, diyet veya spora başlayabilirler. Çalışan arkadaşları çok daha yoğun bir iş temposu beklemekte, kendilerini şimdiden hazırlasınlar. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.


Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Belki de kariyer planınızda bir takım değişikliklere ihtiyacınız vardır? 20 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Nisan Ayı;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir . Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir. 20 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız.25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; iş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


Balık ve Yükselen Balık;

10 Nisan’da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi imkânları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız  için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta!  Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarınız ve  harcamalarınızda artabilir, ekstralar yaşamınızda  daha çok belirebilir bütçenizi yinede denetim altında tutmanızda yarar var. 20 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber 1 ay boyunca iletişim, eğitim, seyahat, kardeş ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. Yeni bir eğitim ve kursa başlamak, yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman dilimi. 25 Nisan’da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.









Friday, March 29, 2013

Yaşamı Yöneten Gezegenler




Merhaba Arkadaşlar;

Arada böyle bilgiledirme yazıları yazarım, takip edenler bilirler. Bugün pek bilinmeyen, pekte popüler olmayan fakar bir o kadar önemli bir konu hakkında bilgi vereceğim… Doğduğumuz ana göre hazırlanan, parmak izimiz gibi bize özel olan bir doğum haritamız var. Bir nevi yaşam haritamız, hayat pusulamız. Bu harita üzerinden bir çok tespitte bulunabiliyoruz, kişinin hem kişilik yapısı, hem iş potansiyelleri, hem finansal güçleri, özel hayatı, sağlığı…vs. Bu tespitler, doğum haritanızda ki gezegenlerin yerleşim yerleri, güçlü zayıf etkileşimleri, asaletleri üzerinden yapılmaktadır..
Bir de bu gezegenler aslında yaşamlarımızın dönemlerini yönetirler ve o dönemin kalitesi hakkında bizlere muazzam bilgiler verirler…

Doğdumuz andan itibaren AY’ın etkisi ile dünyaya geliriz, astrolojide AY; anne ile kurduğumuz duygusal bağ, beslenme, ilkel dürtüler, bilinçaltı davranış şekillerine işaret eder.  Yaşamımızı 0 – 4 yaş arasını AY yönetir. Ay’ın doğum haritanızda ki bulunduğu burç ve diğer gezegenlerle etkileşimleri bu yaş aralığını nasıl geçirdiğiniz veya geçireceğiniz, annenizin fiziksel-psikolojik durumu, sizin ilk gelişiminiz, nasıl bir ortamda büyümeye başladığınız hakkında bilgiler vermektedir..
Akabinde 4 -14 yaş aralığını MERKÜR yönetmektedir. Merkür ise astrolojide, bilme, öğrenme, eğitim, merak, araştırma, bulma, iletişim kurma şeklinde sembolize edilir. Bu yaş aralığı tamda hayatta neler olup bitiyor, çevremizde ne gibi olaylar cereyan ediyor, ilk kelimelerin ağzımızdan çıktığı, ilk eğitime başladığımız oldukça değerli bir zaman dilimi. Zihinsel gelişimimiz üzerinde etklilidir, ilk kişisel yetenklerinizi keşfettiğimiz zaman dilimidir. Doğum haritanızda MERKÜR’ün bulunduğu burca ve diğer gezegenlerle etkileşimlerine bakarak bu sürecin nasıl kalitede geçtiği, ne gibi olayların cereyan ettiği, sayısal mı yoksa sosyal zeka ya mı sahip olunduğu, beceri ve yetenkerin neler olduğu, fikirsel anlamda gelişim sürecinin nasıl ilerlediğini tespit etmek mümkündür..
14 -22 Yaş arasını ise VENÜS yönetir arkadaşlar. Astroloji sembolizmi içinde Venüs; zevk aldığımız, hoşlandığımız konular, aşk, ilişkiler, seks, zevk veren konular, cinsel eğilimler, cinsel organların gelişimi, cinsel yaşamı yaşamanın şekli, özel hayatımızın nasıl temeller üzerine kurulu olduğu, ilk aşkın kalitesi, ergenlik döneminin nasıl geçtiği hakkında bilgiler vermektedir. VENÜS’ün doğum haritanızda ki yeri ve diğer gezegenlerle etkileşimleri bu süreci nasıl geçirdiğiniz hakkında bilgiler vermektedir. Mutlu bir ergen miydiniz? İlk cinsel deneyiminiz nasıldı? Nasıl karakterlerden hoşlandınız, şu an size zevk veren konuların temelinin atıldığı dönemdir.

23 -41 Yaş arasını ise GÜNEŞ yönetir, güneş ise astrolojide; kimlik, ego, kariyerin başlangıcı, kariyerde başarılı olunacak mı olunmayacak mı?, diğer erkeklerle ilişkiler nasıl gelişecek, kişi kendini yeterince gösterebilecek mi yoksa gösteremeyecek mi?Kişi kendini nasıl ifade edecek, nasıl tanıtacak, bunu yaparken hangi ensturmanları kullanacak bunları tespit edilebilmesi için güneşi inceleriz. Güneş’in hangi burçta olduğu, asaleti, diğer gezegenlerle yaptığı etkileşimler bu yaş aralığının nasıl bir kalitede geçeceği hakkında bilgiler vermektedir.
42 – 56 yaş arasını ise yani orta yaş dönemini ise MARS yönetir, tamda orta yaş krizini. MARS; astroloji sembolizminde mücadele, kriz, savaşma, elde etme, sonuca ulaşma, hedefe varma, savunma gibi anlamları içermektedir. MARS’ın konumuna göre; kişi hayattan istediklerini alabiliyor mu? Orta yaş krizi dönemi ile nasıl başa çıkıyor, yaşamda ki hedeflerine gerçekten ulaşabilecek mi? Elindekileri koruyabilecek mi yoksa kaynedecek mi ? Yaşamın aslında tamda sizi zorladığı ve mücadele edilen dönemine işaret eder. Bu mücadeleden kim  ne şekilde nasıl galip çıkacak MARS’ı inceleriz. MARS’ın doğum haritasında bulunduğu burç, diğer gezegenlerle etkileşimleri bizlere cevap vermektedir..
57 – 68 Yaş arasını ise olgunluk, dinginlik, bilgelik, bolluk, berket, şans, büyüme, felsefe, sağduyu, inanç, saygınlık gezegeni Jüpiter yönetir. Kişinin bu yaş aralığını nasıl bir kalitede geçireceği, bu yaşına kadar yaşamın ona sunduklarını ne derece öğrenebilmiş, neler kazanmış, saygın bir kişi mi, olgunlaşabilmiş mi?, yaşama karşı nasıl bir düşünce ve inanç sistemi oluşturmuş bunları doğum haritasında ki Jüpiter’in konumu incelenerek tespit edilebilmektedir..

69 ve sonrasını ise SATÜRN yönetmektedir. Nasıl bir yaşlılık geçireceğiniz, yaşamınızın son döneminin nasıl geçeceği, ölüm ve şekli, nasıl bir yaşlı olacağınız, yaşlılık döneminizde sağlığınızın nasıl olacağı, çevreniz tarafından sevilip, sevilmeyeceğiniz gibi soruların yanıtlarını vermektedir. Doğum haritanızda ki SATÜRN’ün bulunduğu burç, diğer gezegenlerle etkileşimleri ile bu biglilere ulaşılabilmektedir..


Sevgiler.. 

Sunday, March 24, 2013

25 - 31 Mart Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
25 – 31 Mart Haftası

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolnayın size göre odaklanacağı konu açıkçası ilişkiler arenası..  Bu dolunay özellikle ikili ilişkilere vurgusunu yapacaktır! Eğer ki yalnızsanız bu dolunay zamanı ciddi ilişkilere başlamanız için gökyüzü destek verebilecektir. Eğer yalnız değilseniz bir ilişkiniz var ise bu dolunay ilişkinizde ki bir takım sorunları daha görünür bir hale getirebilir ve oturup bunlar üzerine konuşabilir, tartışabilirsiniz. Ama birbirinizi yanlış anlama ihtimalinizde yüksek, bu yüzden alınganlıklardan kaçınmak yerinde olacaktır. Yine bu dolunay sayesinde para kazanmanızı sağlayacak ortaklık teklifleri gelebilir ama şartlar henüz çok net olmayabilir. Dolunay zamanı planetlerin hepsi gergin görünümde olacağından, partneriniz veya ortağınızla beklenmedik kavgalar, duygusal anlamda birbirinizi yeteri kadar anlayamamakta ileri gelen problemler, normalde büyümeyecek olan sorunların hızla büyümesi gibi etkileri de bulunmakta. Burcunuzda ilerleyen mars sizi sinir ve ateş topuna çevirebilir ve bu dolunay zamanı eteğinizde ki taşları dökme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sadece ilişki / ortaklık alanı değil iş ve kariyer konuları da kırmızı hat üzerinde olacak. Eğer ki iş anlamında bir değişim, yeni bir teklif söz konusu ile bunu yapabilirsiniz, yalnız böyle bir adım atarken köprüleri de yıkmamaya özen göstermelisiniz. Ya da bir süredir iş arayışınız var ise tamda bu hafta teklifini alabilirsiniz. Aslında gergin olduğu kadar sorunların çözümü içinde motive edici bir dolunay ama önemli olan sizin tavrınızın nasıl olacağıdır.  Özellikle evli olanlar ilişkilerinde negatif anlamda bir dönüm noktasına gelebilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. 6. Evinizde gerçekleşecek olan dolunay sayesinde; iş,çalışma ortamı ve sağlık evinize düşmekte! Bu dönem yeni iş projeleri sık sık gündeme gelebilir, özellikle yaratıcı tarafınızı kullanabileceğiniz teklifler olabilir bunlar, iş konularında fazla idealist bir tavır içine bürünebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızla yanlış anlamalar, anlaşılmalarda gündeme gelebilir. Ve gelelim sağlığa, bu dolunay sağlığınızı ilişkilendiren konuları da ön plana çıkartabilir, daha fazla üzerine düşmeniz gerekebilir, check-up gibi bir hizmet alabilir, profesyonel bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra olası sorunların da artık sonuna geldiğinize işaret etmekte! Keza diyet,spor..vb aktiviteler için de oldukça uygun zamanlar.Fakat dolunay zamanı planetler arası etkileşimler genel olarak sert olduğundan dolayı, işinizi yaparken daha agresif ve bencilce davranabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle sağlam kavga ve tartışmalara girebilirsiniz. İş konusunda ki sabırsız davranışlarınız yüzünden iş kaybetme riski ile de karşı karşıya bırakabilir sizi. Özellikle bu hafta mars/pluto sert etkileşiminden dolayı illegal işlerden uzak durmalı, yapacağınız her işi prosedürüne uygun bir şekilde yapmalısınız. Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda major bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan / kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolunay sizin aşk evinize düşmekte, evet yalnız olanlarınız gerçekten çok keyifli ve çok romantik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bu dönemde romantik bir yerde yemek yiyebilirler, güzel, keyifli bir gece geçirmek için idealdir. Keza yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz, hele işiniz medya, yaratıcılık gerektiren bir sektör, tv, sinema…vb ize yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda sorunları büyütmemeye özen göstermenizde yarar var. Bu tabii olası iyi tablo, fakat dolnay zamanı tüm planetler neredeyse kavga halinde olacağı için; arkadaşlarınzla para meseleleri yüzünden tartışmalardan kaçınmanızı tavisye ederim, kefil olmak, borç vermek için pekl uygun bir zaman dilimi değil. Hem aşk hem para hem de sosyal hayat gergin hat üzerinde, bu 3 alanda ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar ortaya çıkabilir, olaylar gereğinden fazla büyüyebilir. Risk almak, borsada büyük paralarla girişimde bulunmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta olası aldatma gibi planlarınız var ise bence hemen rafa kaldırın, ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda karmaşa yaratacak durumlar yaratmamaya özen gösterin. Çocuk sahibi olanlar, onların ihtiyaçlarına karşı yeteri kadar özen göstermeyebilirsiniz, çocuklarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolunay zamanı evinizde, yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapmak için ideal zamanlar, aile içinde bir takım önemli konular daha görünür bir hale getirecektir ve sizlerde çözüm için kolları sıvayabileceksiniz. Keza yer değiştirme, taşınma…vb konular içinde ideal zamanlar.Geçmişi, geçmiş ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. Yalnız yakın çevrenizde duyacağınız bir takım dedikodular canınızı biraz sıkabilir. Dolunay haftası özellikle Mars / Pluto sert etkileşimi kariyer ve ilişkiler konularında gerginliklere, büyük sorunlara, kavgalara, problemlere işaret etmekte. Kariyeriniz konusunda gereğinden fazla hırs ve baskıcı tutum zarar görmenize yol açabilir. Bu hafta eşinizi veya ortağınızı veya veya parrtnerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle çatışmamaya, zoraki bir şekilde hak iddia etmemeye özen gösterin. Ve bu hafta lütfen baskıcı, fazla dominant olmamaya özen gösterin.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
25 – 31 Mart Haftası

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Dolunay etkisi ile seyahatler organize edebilirsiniz, seyahat planları yapabilirsiniz 2-5 günlük. Bunun yanı sıra daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Elinizin altındaki dosyaları veya bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve komşularınızla daha çok birliktelik ve vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizin özel yaşamları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Keza yeni bir site açabilir, var olan sitenizi güncelleyebilir, yeni bir kitap yazmaya karar verebilir, yayın evleri ile görüşebilirsiniz. Para ile ilgili bir mevzuda sinirleriniz gerilebilir, hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Yalnız bu dolunay zamanı özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde, yabancılarla ilgili konularda, uzun mesafeli yolculuklarda sıkıntılı, problemli durumlara işaret edebilir. Eğer ki öğrenci iseniz, bu dolunay zamanı lütfen gireceğiniz sınavlarda extra dikkat edin, sınav kağıdınızda kaydırmalar yapmayın, eğitmen-öğretmenlerle gereksiz münakaşalara girmeyin. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birbirinize girmemeye özen gösterin, küçük konuları gereksiz yere büyütmeyin. Özellikle bu dolunay zamanı sağlığınıza extra dikkat edin, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize. Bu dolunay zamanı, işinizle ilgili müşterilerle gereksiz münakaşalara girmemeyede özen göstermenizde yarar var.


Başak ve Yükselen Başak;
25 – 31 Mart Haftası;

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu sizler için para demek, maddi anlamda olası bir sorun ortadan kalkmaya başlıyor, maddi anlamda sizi güçlendirecek durumlar oluşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz! Göz ardı ettiğiniz olası bir konu bu dolunay zamanı yaşamınızda  daha görünür bir hale de gelmeye başlayabilir ama merak etmeyin konu ne ise çözülecektir. Maddi anlamda kazançlı zamanlar sizleri bekliyor olacak. Yalnız iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gerginlikler hakim olabilir, detayları gözden kaçırabilirsiniz, minik bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dolunay zamanı Mars / Pluto gerginliğinden dolayı finansal anlamda risk almak, kredi çekmek için pekte uygun bir süreç değil. Para ile ilgili konular yüzünden lütfen birileri ile papaz olmayın, kavga etmeyin, köprüleeri yıkmayın. Bu dolunay zamanı finans konuları yüzünden kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Hesapta olmayan çok ani bir ödeme ile finans dengeniz bozulabilirde ya da para kaynaklarınızın biri sekteye uğrayabilir. Her ne şekilde olursa olsun evet dolunay gergin etkilere sahip fakat sizin tutumunuz, olaylara çözüm mü getireceksiniz yoksa ortalığı daha mı çok alevlendireceksiniz önem taşıyacaktır.


Terazi ve Yükselen Terazi;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bütün spot ışıklarını adeta üzerinize tutacak! Eğer yalnızsanız bu dolunay size oldukça romantik ve duygularınıza hitap edecek bir partner getirebilir yaşamınıza! Bunun yanı sıra dolunay zamanları diyete başlamak için ideal zamanlardır, hızla kilo verebilirsiniz. Yaşamınızda tamamlanması gereken konuları tamamlamak içinde çok uygun bir süreç. Yaşamınızda sorun olan konuları toparlayabilir, son noktaları da koyabilirsiniz. Dolunay zamanı kendinizi gereksiz yere gergin hissedebilir, enerjinizi doğru ve etkin bir şekilde bir yöne kanalize etmekte zorlanabilir, odaklanma problemleri yaşayabilirsiniz. Dolunay zamanı özellikle kişilik – ilişki çatışması yaşayabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerle veya özel hayatınızda ki kişilerle kimlik-ego mücadelesi yüzünden problemler söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra dolunay zamanı Mars / pluto gerginliği yüzünden ailenizle, eşinizin ailesi ile ilgili problemler su yüzüne çıkabilir. Bu dolunay sürecinde eşiniz / partnerinizin iş durumu kırmızı alarm verebilir, onun işleri çok iyi gitmeyebilir ve bu yüzden ihale size kalabilir, partnerinizle aranızda problemler oluşabilir. Bu dolunay zamanı eğer varsa aklınızda, estetik operasyon yaptırmak için pekte uygun bir zaman dilimi değil. Keza ortaklık kurmak, sözleşme imzalamak içinde. Bu dolunay zamanı güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz. Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin.

Akrep ve Yükselen Akrep;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dikkat zamanı aslında! Çünkü bu dolunay sağlık evinize düşmekte. Bünyeniz hassas olabilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var. Gizlilik içinde hareket etmeye eğilimli olabilirsiniz, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dolunay yaratıcılık gerektiren konularda daha yaratıcı olmanız konusunda destekliyor olsa dahi, ilişkileri olanlar için kırmızı alarm niteliğinde. Özel yaşamınızda kafanız biraz karışabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Önemli kararlar almaktan kaçınmakta yarar var. Yaşamınızın kontrolü birden bire elinizden alınmış gibi hissedebilir, beklenmedik sürpriz kayıplar söz konusu olabilir. İş yaptığınız, hizmet verdiğiniz, birlikte çalıştığınız kimselerle problemler de yaşanabilir, iş kaybı gibi durumlarda oluşabilir. Dolunay zamanı Mars/ Pluto gerginliğinden dolayı iletişim çatışmaları, yakın çevreniz/komşularınızla büyük gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konularda extra dikkatli olmanızda yarar var, kan ile ilgili sorunlar, tansiyonla ilgili problemlerde oluşabilir. Bu dolunay zamanı kendinizi ruhsal anlamda oldukça yorgun, kendi içinize kapanmak isteyebileceğiniz, hafiften depresif bir ruh haline bürünebilirsiniz. Psikolojik anlamda eüğer destek almak isterseniz bu dolunay sürecini değerlendirebilirsiniz veya kötü bir takım alışkanlıkları bırakmak içinde aslında gayet güzel bir süreç sizler için.  Yalnız bu dolunay zamanı zihniniz dalgın olabilir, bu yüzden önemli değerli eşyalarınızı kaybetmemeye özen gösterin. İlişkiler arenası ile ekstra tehlikeli bir süreçte, eğer bir partneriniz var ise bu dolunay zamanı aldanma/aldatma/ ya da onunla ilgili gizli bir takım işlerin ortaya çıkabilme ihtimali olduğunu da unutmayın. Dolunay zamanı arkanızdan dönen oyunlarda söz konusu olabilir, arkanızdan iş çeviren kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Dolunay sizleri daha sosyal yapabilecek, davetler alabileceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz pekişmeye başlıyor, olası sorunları daha görünür bir hale de getirse üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnız ev-iş arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmektedir, iş ve ev ilişkilerinden yana zorlanmalar, hayal kırıklıkları, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Bu dolunay zamanı hem sosyal hayatınız hem de özel hayatınız birden karmaşa ve kaosa da dönebilir. Bu dolunay zamanı sizden bir taraf tutmanız beklenebilir, özel hayatınız ile dostlarınız-  arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Bu dolunay zamanı yaşamınızda ki problemlerin ortak noktası para-finans ile ilgili konularda olabilir. Dolunay döneminde riskli işlere girişmek, finansal büyük yatırımlarda bulunmak için pek uygun değil. Para konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fakat merak etmeyin çözümde beraberinde gelecektir. Önemli olan sizin değişime açık olmanızdır. Yalnız eğer ki yaşamınızda biri var ise bu dolunay zamanı onunla beklenmedik bir tartışma ile bir süreliğine de olsa yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Eğer ki işiniz tiyatro, medya, sahne, organizasyon gibi bir iş ise bu dolunay zamanı beklenmedik bir iş teklifi de alabilirsiniz. Bu hafta hem özel hem de sosyal hayatınızın dengeleri bir nevi sizin elinizde, sizin takınacağınız tavır, sizin söyleyecekleriniz önemli olacaktır.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Kariyer evinizde meydana gelecek by dolunay ile birlikte olası sorunların, problemlerin üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz, yeni iş telifleri ile karşılaşabilir, terfiler gündeme gelebilir, değişimler yaşanabilir, üstlerinizde önemli görüşmeler, toplantılar yapıp bazı kararlar almanız gerekebilir. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile yaşamınızda özellikle iş-kariyer konusunda değişimlere açık olmanız gerektiği konusunda vurgular yapmakta. Eğer daha iyi bir iş teklifi alırsanız değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ev,yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulla ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir. Bu dolunay zamanı öenmli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bum konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda. İş ve aile arasında eğer sıkışıp kaldıysanız bir süredir çözümü kendinizde aramanın vakti gelmişte olabilir. Siz kendinizi değiştirdiğiniz anda sıkıntı yaşadığınız alanlarda da sorunların çözülmeye başlayabileceğine de şahit olabilirsiniz. Bir de bu hafta özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizi, fiziksel anlamda özellikle estetik anlamda bışak altına yatmak için pekte uygun bir hafta olmadığına işaret etmekte.


Kova  ve Yükselen Kova;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu yurt içi veya yurt dışı seyahat durumlarını gündeme getirebileceği gibi, uzaklarda olan kişilerle flörtler yaşayabilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek paketlerinizle ilgili minik sorunlar gündeme gelebilir, siparişlerinizi doğru verdiğinize emin olun.  Maddi anlamda büyük riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun dönem değil, paranızı daha çok moda, kıyafet, güzellik için harcayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda yanlış anlamalar, alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir, olası konuları fazla abartmamaya özen göstermekte yarar var. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile yakın çevreniz/komşularınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde dikkatli olmalı, incir çekirdeğini  dolduırmayacak konuları gereksiz yere büyütmemelisiniz. Bu dolunay zamanı bilmediğiniz, farkında olmadığınız gizli dedikodular, konuşmalar, bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizin sinirlerinizi oldukça bozabilir. Bu hafta evrak kayıpları,  belgeler ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı, kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.  Bu hafta olası yapacağınız b ir takım satışlarda da gecikmeler, problemler söz konusu olabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar, son dakika gelişmeleri yüzünden büyük krizlerde söz konusu olabilir. Bu hafta hem uyku düzeninize hem de ruh sağlığınıza extra dikkat edin.


Balık  ve Yükselen Balık;
25 – 31 Mart Haftası;

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. 8. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile bankacılık işlemlerinizi halledebilir, kredi araştırmaları yapabilir, ödemelerle ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan elde ettiğiniz gelirlerinizi keza arttırabilirsiniz. Para mevzularında önemli bir konuyu halletmeniz gerekebilir, primler, burslar, alacaklar, nafakalar bu dolunayın konuları arasında yer alacak. Yalnız özel yaşamınızda  aldanmalar, gerginlikler, odaklanma problemler, yanlış anlaşılmalarda oluşabilir. Gereksiz alınganlıklar, küslükler meydana gelebilir. Umduğunuzu tam olarak bulamayabilirsiniz. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile bu değişimi tamda sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yapabilirsiniz. Yaşamınızda düzeninizi, huzurunuzu bozan birileri varsa bunları temizlemek için en güzel zaman ama bunu yaparken köprüleri yıkarak veya kendinizi de yoracak şekilde değil, daha diplomatik bir şekilde halledebilirsiniz. Bunun yanı sıra dolunay zamanı yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. Ve bu dolunay zamanı kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var.



























Thursday, March 21, 2013

Dolunay Çıldırmış Olmalı! (27 Mart Terazi burcunda dolunay)




Merhaba Arkadaşlar;

27 Mart günü saat sabah 11:26’da Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yılın en zorlu, en problematik dolunaylarından bir tanesi bu.  Çünkü o gün gökyüzünde Dolunay’ın sahibi AY; Venüs – Uranüs- Mars-Pluton ile sert kontakları olacak. Bunun yanı sıra T-Kare açı kalıbı dediğimiz sert bir kalıp oluşacak, ki bu T-Kare’nin bir ayağında pluton olması özellikle işleri çok zorlaştırmakta..


Şimdi bu dolunay etkilerini detaylı yazalım.. 18 Martta twitter üzerinden bu konuyla ilgili bir çok twit atmıştım, dolunay ve etkilerini, şimdi burada toparlayalım…



 Bu dolunay’ın odaklanacağı asıl konu Terazi burcunun ifade ettiği ilişkiler üzerine olacaktır. İlişkilerde güç çekişmeleri, ani tartışmalar, sorunlar gündeme gelebilir. Bu sadece özel değil, sosyal, iş ilişkileri içinde geçerlidir.

Terazi burcunda ki dolunayın odak noktası arkadaşlar "İlişkiler" ve "Ortaklıklar" olacaktır, genel tema bunun üzerine kurulu olacaktır.
Fakat dolunay zamanı özellikle haklı olmak için güç kullanırsanız olmaz, sakin ve sabırlı olmak gerek..
ha dolunay etkisi ile inceldiği yerden kopsun derseniz ona da kabul, ama köprüleri çokta yıkmamaya özen gösterin...
Bu dolunay zamanı dikkat edilmesi gerekenlerin en başında kararsız kalmamak olacaktır, ne kadar kararsızlık o kadar gerginlik.. net olun
Lütfen önümüzde ki hafta dolunay olacağı için sadece kendi işinize bakn, başkasınn hakkı için kendinizi telef etmeyin kötü olan siz olursunz

Bu dolunayın iyi yanı ise şu; bu kadar güçlü bir enerjiyi yaşamınızda değiştirmek, düzenlemek istediğiniz bir alana olumlu yönde kullanın

Önümüzde ki hafta ortaklık kurmak, birileri ile barışmak, estetik yaptırmak, iş kurmak için hiç olumlu değil bilginiz olsun...

Önümüzde ki hafta dolunay zamanı sorun yaratmak yerine çözüm üretirseniz,baskıcı olmak yerine sakin olursanız bişicik olmaz dert etmeyin
-          Huzur ve denge arayışı ön plana çıkacaktır. Hoşgörü göstermemiz gereken durumlarla daha sık bir şekilde karşılaşabiliriz

-          İlişki kurmak, yeni ilişkiler başlatmak, ortaklıklar için adım atmak için hevesli olabiliriz

-          Sanat ve sanata dair her türlü konu ile ilgili bir çok habere rastlayabiliriz.

-          Hak, adalet kavramları hayatımızda daha çok ön plana çıkabilir, uzlaşmacı, hakemlik tarafımızı ortaya koymamız gerekebilir. Orta yolu bulma görevi üzerimize düşebilir.

-          Bu dolunaydan birinci derecede etkilenecek burçlar; Koç, Oğlak ,Terazi burçlarıdır.

Dolunay zamanı etkileşim içinde olacak gezegenlerin açılımları ise aynen şöyle;


MARS / Pluto / Uranüs;


eylemde özgürlük
özgürlük savaşçıları
devrimci hareketler
Grevler, azınlıkların-marjinal  kesimin ayaklanması
Ölünceye kadar savaş
Son derece acımasız ve rekabetçi olma
Patlamalar, bombalar, ateş, toplu ölümler, katliam getirecek girişimler.
Büyük kazalar, saldırılar, uçak kazaları
Depremler
Değişimin zorunlu olduğu haller
Dmektir, bu açı kalıbının en temel hali ile anlamı..

Güneş / Uranüs;

-          Asi, Anarşist ruhlu, devrimci, özgürlükçü
-          Bağımsız ruh
-          Otorite ile çatışma, otoriteye karşı isyan ve saygısızlık
-          Kalp damarları tıkanması ve ritm problemleri
-          Azınlıklara, insan haklarına saygılı ve bu konuda mücadele edebilen
-          Gergin sinir sistemi, sinir sistemi problemleri, psikosomatik rahatsızlıklar

Burada dikkat edilmesi gereken asıl önemli nokta; bu dolunay’da hem uranüs hem de Pluton’un sert bir şekilde etkin olması.  Uranüs ani, sıradışı, beklenmeyi bekleme, özgürlük, azınklık temalarına işaret ederken Pluton ise; ölüm, yıkım, yeniden yapılanma, değişim, dönüşüm, suikastler, büyük saldırılar demektir.. .





Türkiye’nin doğum haritası üzerinden değerlendirdiğimiz vakit ise;

Bu dolunay Türkiye’nin 4. Evinde gerçekleşmekte.. 4. Ev; ülkenin toprakları,  halkın güvenliği, vatanseverlik, madenler, maden ocakları, deprem, toprak kaymaları, muhalefet partisine işaret etmektedir.  T- Kare açı kalıbı ise Türkiye’nin 4 – 10 – 7. Evleri arasında gerçekleşiyor. 7. Ev sınır komşularımız, diplomatik iişki içinde olduklarımız, 10. Ev ise ülkeyi yöneten insanlar demek..
Bu T-Kare açısı tetiklendiği için bu 3 bölgede kazan oldukça kaynıyor sürekli ve aslında sınır komşularımız, diplomatik ilişki içinde olduğumuz ülkelerden kötülük görmeyede işaret etmektedir. Bu dolunay Türkiye açısından da çok önemli arkadaşlar, çünkü Türkiye'nin önümüzde ki 3 yılını etkileyecek kararların alınma süreci olabileck
Gerçi son günlerde oluşan nahoş tablolar tamda bunu  göstergesi… Yalnız bu dolunay bir kırılma noktasıdır arkadaşlar bilginiz olsun… Hele ki hazirandan sonra Jüpiter’in yengeç burcuna geçmesiyle asıl sıcak zamanlar başlıyor olabilecek…

Daha önce Mars’ın Koç burcunda seyahati ile ilgili bir yazı yazmıştım… Onu buradan da okuyabilirsiniz, 13 marttta yayınlamıştım..

Burçlar üzerinde ki etkisini ise cumartesi günü detaylı okuyabileceksiniz…





Monday, March 18, 2013

18 - 24 Mart Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
18 – 24 Mart Haftası;

Bu hafta hem güneş hem de Venüs burcunuza geçiş yapacak, sizin döneminiz başlıyor artık. 20 Mart itibari ile Güneş’te burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzde ki 1 aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz. Bir çok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz. Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. 22 Martta ise aşk, ilişki, sevgi gezegeni venüs burcunuza giriş yapacak ve 15 Nisana kadar seyahat edeck. Bu zamana kadar bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz. Yalnız bu süreçte ilişkilerinizde bencillik göstermeniz, daha egosantrik davranmanızda söz konusu olabilecek. Aranılan, beğenilen, arzulanan kişi siz olabileceksiniz. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak. Bu hafta yalnız Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;  bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise. Bir diğer etki, bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat, ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkında olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18 – 24 Mart Haftası;

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’in 12. evinize girmesi ile beraber yoğun ve yorucu geçen birkaç ayın ardından bir nevi dinlenme dönemine giriş yapıyor olacaksınız. Daha içe kapalı, kabuğunuza çekilmeye başlayabilir, zihninizi dinlendirecek konulara yönelebilirsiniz. Bu dönem check-uptan geçebilir, daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. zihninizi saran olumsuz ve kötü düşüncelerden arınabilir, hukuksal veya devletle ilgili konularınızı daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu bir aylık süreç sizler için bir nevi yavaşlama, sakinleşme, nefes alma, kendinize dönme, eğer iyi kontrol edilmezse depresyon gibi durumlara neden olabilir. Güneş’in bu seyahati yaşamı kontrol etme çabanızdan vazgeçin demesidir aslında. Bu süreöçte uyku düzeninde aksaklıklar, ruhsal anlamda rahatsızlıklar, daralmalar söz konusu olabilir. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Aşk konusuna geldiğimizde, işler pekte parlak değil en azından 15 nisana kadar. Bu ilişkiler anlamında sizi yalnızlığa içe kapanmaya itebilir. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz  kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Bu dönem daha çok platonik aşklar gündeme gelebilir, aşk konusunda kendinizi biraz bedbaht hissetmenize de neden olabilir. Bu süreçte ilişkileri zorlamak yerine kendinize dönüp gerçekte ne istediğinize odaklanmanızı tavisye edebilirim. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak. Bu hafta yalnız Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;   öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza extra dikkat etmeli, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir, panik atak, anksiyete gibi durumlarınız var ise tetiklenebilir. Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz. Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 11. eve girmesi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız. Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Venüs sayesinde süper sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma klüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar. Eğer ki yalnızsanız, partneriniz yok ise arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilir, katılacağınız aktivitelerde birileri ile flörtleşmeye başlayabilirsiniz. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Bir dostunuz yaşamında beklenmedik, sürpriz çok ani bir değişim meydana gelebilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. İncir çekirdeiğiniz doldurmayacak nedenlerden dolayı tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Mart itibari ile önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konularda ki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Önemli olan bu süreçte hedef belirlemek olacaktır. Her zaman üstlerinizin, yöneticilerinizin dikkatini çeker pozisyonda olacaksınız. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Venüs sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman.Eğer ki partneriniz yok veya yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız kişilerle flörtleşme durumları da oluşabilir. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın. Aslında bu süreçter yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor. Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir lütfen dikkatli olun. Beklenmedik, ani değişimlere hazır olun bu hafta. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş’in 20 martta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki  1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır. Her türlü tanıtım faaliyetlerini yapmak için harika bir süreç. Bu bir aylık dönemde sıkça seyahatlerde gündeme gelebilecektir, tatil yerlerine bakabilir, planlar yapabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konularda da şans genel anlamda sizden yana olacak. Bu bir aylık döenmde vize – pasaport gibi işlemlerinizde halledebilirsiniz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Yabancılar veya sizden uzakta kişilerle daha fazla iletişim ve ilişki içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilirsiniz veya bu kişi yabancı asıllı bir kişi olabilir, eğitimle ilgili konulara yönelebilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Venüs’ün bu bölgede seyahat ediyor olması, çıkacağınız olası seyahatklerin size oldukça keyif vereceğine de işaret etmekte. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun, trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakımını-muayenesini yaptırın öyle çıkın. Hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır ıçınde olabilirsiniz bu hafta. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim.Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Başak  ve Yükselen Başak;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş önümüzde ki 1 aylık süreçte 8. Evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak –verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kişit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz. Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı-hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsinizde, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. Yalnız bu süreçte ilişkilerde krizler de deneyimleyebilirsiniz, bir ilişkiniz var ise bitmez ama sizin ilişkinize bakış açınız yavaştan değişmeye başlayabilir. Bu hafta etkin olacak Uranüs / mars etkileşimi, beklenmedik, aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir. Veya para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Bankacınızın, muhassebecinizin…vb yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde çıkabilirde. Kısacası maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir bu dönemde. Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Terazi  ve Yükselen Terazi;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 7.evinize girmesi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır, ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Venüs sayesinde ilişkilerde romantizm zamanı başlıyor, tabi bunun yanı sıra minik kaprisler, kıskançlıklarda meydana gelebilir. 15 Nisana kadar yalnız olanlar ciddi ilişkilere başlayabilirler, olası ortaklıklarda ki veya ilişkilerinde ki sorunların üstesinden rahatça gelebilirler. Hafta sonu özellikle Uranüs etkisi ile sizleri şaşırtacak bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler. Özellikle bu alanda Mars / uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı, ortağınızla, partnerinizle ani incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise boşanmaya kadar gidebilir bu tartışmlar. Gelen ortaklık tekliflerinide rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler.  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 martta Güneş’in koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz. Oldukça yoğun bir iş dönemine giriyorsunuz, bu kadar iş peşinde koştururken sağlığı da ihmal etmemelisiniz. İş değişikliği, yeni müşteriler, yeni projeler zamanı sizler için. Aslında genel anlamda tablo olumlu olmakla beraber sizlerde iş ile iglili konularda yoğun bir tatminsizlik duygusu sarabilirde. Keza bu dönem check up yaptırmak, sağlığınızla extradan ilgilenmek, kişisel gelişim çalışmalarına katılmak içinde uygun bir süreç, bunun yanı sıra diyet ve spora başlamak içinde keza öyle. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha keyifli ve de güzel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Özellikle Mars/ uranüs etkileşimi ile  size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayınız lütfen. .  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Yay  ve Yükselen Yay;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular aşk ve çocuklarla ilgili konular olacaktır. Bu gün ve takip eden bir ay boyunca sizlere aşk var! Elbette sizler aşırı tüketici davranmadığınız sürece ancak kalıcı olabilecektir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanızda bu bir aylık süreci değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılık, sahne, organizasyon işleri ile ilgileniyorsanız işlerinizin en yoğun olacağı bir süreç olacak sizler içinde. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Ve asıl aşk dönemi sizler için başlamış olacak, 15 Nisana  kadar yalnız olanlar aşka kendilerini çok daha yakın hissedebilecekler, kendinizi çekici kılmak için fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar girişimlerde bulunabilirler. Süper keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle hafta sonuna doğru ve hafta sonu da dahil, ani yıldırım aşkları, sürpriz karşılaşmalar, tanışmalar, ayaklarınızı yerden kesecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ise beklenmedik bir hamileliğin mutluluğunuz yaşayabilirsiniz. Yalnız Uranüs / mars etkileşimi de olduğundan dolayı incir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kasoa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. .  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş’in 20 Martta koç burcuna geçişi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular, aile, yuva,yerleşim, yaşadığınız yer ile ilgili konular olacaktır. Kendinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu bir aylık süreçte yer değiştirmek, ev değiştirmek, taşınmak, arsa, ofis işleri ilgilenmek için çok uygun bir dönem. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Bu sayede evinizi güzelleştirmek için bir çok fırsat elde edebileceksiniz ki bu aile içi ilişkileriniz içinde geçerli olacaktır. Evinize dekoratif mumlar alabilir, yeni koltuklar, bitkiler alabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonuda dahil, evinize oldukça orijinal, ender bulunan bir obje alabilir, evinizde sosyalleşmek adına yemekler organize edebilir, arkadaşlarınızla birlikte evde bir şeyler yapabilirsiniz. Tabi işin içinde Uranüs / mars etkileşimi de  olduğundan dolayı, ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının, kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilirde, evinizde sigortalar ve elektrik-elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun. Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Kova  ve Yükselen Kova;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş, Venüs, Mars hepsi 3. Evinizde ilerliyor… Bu hem iyi hem kötü etkileri içinde barındırıyor aslında. Öncelikle internetle ilgili projeleriiz var ise, web sitesi yaptırmak, internet üzerinde satış için işlemler için gayet uygun bir süreçte olacaksınız. Bunun yanı sıra eğitime başlamak, kursa gitmek, seminerlere katılmak veya vermek içinde oldukça güzel bir dönem. Yalnız bu süreçte komşularınızla gereksiz atışmalara girişmeyin, kardeşlerinizle de aranızı iyi tutun, kavga etmeyin. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.Bu tarihe kadar türlü seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilir,, size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil Uranüs etkisi ile planda olmayan sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz, bu aşk ve sevgi için yapılacak olan bir yolculuk olabileceği gibi, çıkacağınız seyahatlerde beklenmedik aşk durumları oluşabilir. Sürprizlerle dolu bir hafta olacağa benziyor. Bu hafta itibari ile adeta leyleği havafa görmüşçesine sürekli bir seyahat moduna girebilirsiniz. Yalnız Aynı alanda Uranüs / mars etkileşimi olmasından dolayı da trafikte kazalara, spsyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz. Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilr, yazılarda yazabilirsiniz. . Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Balık  ve Yükselen Balık;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 2. evinize girmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, finansal konular ve bunların yönetimi,idaresi üzerine olacaktır. Sürpriz beklenmedik kazançlar bekleyebilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı da denetim altına almanız önemli olacaktır. Bu bir aylık süreçte finans konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Bu tarihe gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil, Uranüs/ mars  etkisi ile para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir bu. Ama Mars adama harcatırda, beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir sizden. Veya bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın çaldırmayın veya bozulmasın. . Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.